Всеки, който желае да сподели идеите си за изкуство, може

...
Всеки, който желае да сподели идеите си за изкуство, може
Коментари Харесай

Мини Арт фест 2018 дава пространства за дебюти и представяне на добри проекти



Всеки, който желае да показа концепциите си за изкуство, може да се запише за присъединяване в Мини Арт фест 2018. Подробна информация можете да намерите във Facebook на страницата на фестивала. Мини Арт Фест е фестивал за модерно цирково изкуство, чиято философия е да трансформира елементарните места и обстановки в невероятни. Фестивалът се организира всяка година като демонстрира и показва интернационалните циркови актьори, дава пространство за дебюти и показване на положителни планове.

Мини Арт Фондация има удоволствието да ви предложения да участвате в

Мини Арт Фест 8 от 1 до 8 юни 2018 година в София .

МАФ е градски фестивал, чиято философия е да трансформира елементарните места и обстановки в невероятни. Фестивалът се организира всяка година като демонстрира и показва интернационалните циркови актьори, обръща внимание на гранични форми в изкуството, дава пространство за дебюти и показване на положителни планове.

Фестивалът ще се организира от 01 до 08 юни 2018 година на открити подиуми в центъра на София и отвън него. МАФ 8 ще доближи до периферията на града, до младежи живеещи в обществени центрове и до маргинални групи хора. Поканата е отворена за циркови актьори и спектакли, актьори и организации които споделят обществената устременост на фестивала. Всички те могат да изпращат своите оферти уеб страницата на фестивала: http://miniartfest.com/open-call/

Краен срок  8 март 2018 година

Фестивалът поема разноските по превоз, настаняване и храна на селектираните актьори. Дава опция за представления и акции „ на шапка “, като достъпът на публиката е свободен.

Мини Арт Фест връчва премията „ Златна мравка ” за най-хубав цирков пърформанс.

Скулптурата Златна мравка е основана по дизайн на Чудомир Драгнев (Looneytools).

Очакваме ви!

Нашият слоган е: CIRCUS is POWER!

МАФ е част от календара на културните събития за 2018 година на Столична Община.

“Социален Цирк ” е план на Мини Арт Фондация в партньорство с стратегия „ Европа ” на Следствен отдел към окръжна прокуратура, Френския институт, регион Надежда и съдружие „ Деца и Юноши ”,
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР