Всеки, който иска да сключи изгодна сделка за някои топ

...
Всеки, който иска да сключи изгодна сделка за някои топ
Коментари Харесай

Спестете £400 или вземете безплатен таблет Galaxy с тези оферти за лаптопи на Amazon и Samsung

Всеки, който желае да подписа преференциална договорка за някои топ технологии, е за наслаждение тази седмица, защото Amazon стартира своята пролетна ликвидация в целия уебсайт. До 25 март разпродажбата на колоса в търговията на дребно Spring Deal Days ще докара до спад на цените на водещи марки, в това число Shark, Sony, Samsung и доста други.

Но до момента в който всички погледи са ориентирани към Amazon, може елементарно да се пропусне невероятни оферти другаде. Ето за какво събрахме две невероятни предложения за технологиите на Samsung от Amazon и Samsung, които оферират на клиентите отстъпка от £400 или безвъзмезден таблет на стойност £389.

Amazon понижи големите £400 от Samsung Galaxy Лаптоп Book3 360, понижен от £1099 на £699 за модела от 2023 година Устройството с двойно предопределение може да се употребява като преносим компютър или таблет със своя пригодим FHD Super AMOLED сензорен екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: 10 софтуерни покупко-продажби на Amazon за тв приемници, iPhone, PS5, интелигентни чайници и домашна несъмнено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР