Всеки, който инвестира в нещо, трябва да е с ясното

...
Всеки, който инвестира в нещо, трябва да е с ясното
Коментари Харесай

Мария Лазарова: Всяка инвестиция трябва и може да бъде разумна, а не удобна

Всеки, който влага в нещо, би трябвало да е с ясното схващане, че инвестицията крие своите опасности и изненади, споделя  Мария Лазарова, кънтри управител на „ Монделийз България “. Добър метод, по думите ѝ е, че всяка инвестиция би трябвало и може да бъде рационална, а не комфортна. „ В взаимозависимост от тактиката на дадена компания и това какъв брой бързо би желала да възвърне инвестицията си на моменти тя може да бъде и рискова. Не мисля, че съществува изказванието „ комфортни “ вложения в динамичността на днешния свят и скоростта, с която се трансформира сегашното. Всеки, който влага в нещо, би трябвало да е с ясното схващане, че инвестицията крие своите опасности и изненади “, добавя тя.

„ Монделийз Интернешънъл “ ръководи бъдещето на продуктите за похапване с емблематични световни и локални марки като бисквитите OREO, belVita и LU; шоколадите Cadbury Dairy Milk, Milka и Toblerone, бонбоните Sour Patch Kids. Българското сдружение е част от бизнеса на „ Монделийз Интернешънъл “ в Югоизточна Европа дружно с Румъния, Гърция, Кипър и пазарите от Източна Адриатика.

„ Инвестираме и работим в посока понижаване на екологичния отпечатък на компанията – ограничение на въглеродните излъчвания посредством внедряване на възобновими източници на енергия; ангажирани сме да използваме рециклируеми опаковки като част от нашия деен принос за понижаване на отпадъците от опаковки и преработването им; трансформираме метода, по който вършим бизнес в нашите производства и в връзките и работата си с доставчици; понижаваме питателните боклуци в производството и в дистрибуцията и доста други “, споделя Мария Лазарова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР