Всеки, който имаше да казва нещо по адрес на Димитър ...

Всеки, който имаше да казва нещо по адрес на Димитър

Хората около Боби Михайлов преминаха от жълтото към кафявото

Всеки, който имаше да споделя нещо по адрес на Димитър Бербатов и неговия екип, го направи.

Пари, раздавани в тоалетните на НДК, обиколки по хотелите на делегатите, цялостни багажници с олио и брашно и въобще говорилните на футболното статукво си изприказваха приказките, от които ние трябваше да разберем, че тия младите наперени лъвчета не са нищо по-друго от сегашните хора в БФС.

свързани публикации

Щом по този метод водят акция, те ще са същите – това е посланието от данчолечковците. Имаме единствено леко разминаване – тия дето дават пачки, с цел да купуват гласове, били стиснати. Това е оксиморон. Жените им не ги пускали – също. Едната брачна половинка в Англия, другата в Испания, пък не ги пускали. Хората към Боби Михайлов в действителност минаха границата на жълтото и отидоха към кафявото, само че ние тях доста добре си ги знаем.

Това държание не е инцидентно. На сцената имаме ранени тигри, които в яростта си не сортират изразни средства и способи на говорене. Гробокопачите на българския футбол сигурно не са очаквали, че Бербатов ще им диша във врата и ще реализира резултат, доста непосредствен до Боби Михайлов.

Емилкостадиновците знаят какъв брой делегати са спрели, знаят какъв брой са убедили в финалния миг да си гласоподават за Боби и какъв брой още са се колебали. И в случай че съдът постанови нов конгрес, тези десетина бюлетини разлика към този момент ще са в противоположна посока, тъй като опозицията този път ще има на своя страна и други клубове, които меко казано видяха, че няма нищо ужасно в това да си на страната на смяната.

И друго – това, че Наско Сираков изясни, че към този момент не има вяра, че ще се случи нещо позитивно, сигурно ще хвърли в лека суматоха приятеля му Боби Михайлов. Малки клубчета биха се замислили в думите на притежателя на Левски, който малко или доста въздейства на процесите.

А и Сираков занапред ще бъде натискан от сътрудниците си на „ Герена “ да премисли позицията си на възможен нов конгрес. А в случай че подобен бъде плануван, чакаме да разберем, че младите опозиционери са образували ОПГ за кожодерство на делегати и грабежи на футболен инвентар и друго имущество от клубове и клубчета.

Желю Станков, "Тема:Спорт "

Източник: gol.bg