Всеки, който има ядрена централа, е ядрена държава. Сегашното централно

...
Всеки, който има ядрена централа, е ядрена държава. Сегашното централно
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Ще стане страшно в Испания, Рахой трябва да отиде на съд, правителството му е типичен ястреб!

" Всеки, който има нуклеарна централа, е нуклеарна страна. Сегашното централно испанско ръководство работи като директен правоприемник на кралското. Тези, които ръководят сега, са роялисти. Каталонците в по-голямата част са демократи ". Това разяснява политологът Михаил Константинов в студиото на " Тази заран " по bTV. Испанското държавно управление направи всички вероятни неточности. Ще стане обаче ужасно, в случай че по някакъв малоумен метод стартират безредици, сподели. Според него Испания съставлява механично събрани провинции. Доста са ги клали, с цел да ги съберат на едно място, прибавя той.

" За първи път каталонците вършат тази крачка посредством референдум. Рахой би трябвало да отиде на съда на своя народ. Правителството в Испания е характерен ястреб. Да пратиш една мирна страна в такова състояние... Решението на каталонците е в цялостен котраст с това на испанците. Насилието против хората и отношението към референдума са главните неточности. За какво трябваше да се пробват да възпрат референдума, като той по този начин или другояче би трябвало да се случи. Само където набиха над хиляда индивида ", добави той.

" Хората мислят, че ще живеят по-добре. Което е допустимо. Опасното е, че сега бушуват доста мощни страсти. Такива процеси се случиха към този момент няколко пъти по кървясъл метод в Европа. Започваме с Кипър през 74-та година, по-късно Косово, което е печален казус, Крим... Поне 5-6 места в Европа имат сходен проблем. Косово какъв брой страни, членки на НАТО и Европейски Съюз не го признават? Испания признава ли Косово?! ", пита още политологът.

Колкото до връзките и нашумелите кавги в социалистическата партия, Константинов разяснява по този начин: " Българска социалистическа партия до скоро се биеха в кухнята на блока, а в този момент в градината. Там става въпрос за запас и занапред ще има доста спорове ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР