Всеки, който има поне малко познания за футболните бутонки, знае,

...
Всеки, който има поне малко познания за футболните бутонки, знае,
Коментари Харесай

Специално Издание футболни бутонки Adidas X Crazylight +

Всеки, който има най-малко малко знания за футболните бутонки, знае, че ниското тегло значи сериозна експедитивност, и с тази настройка Adidas пуска специфичното издание X Crazylight, което идва с съвременни технологии и ретроспективен външен тип.

Първоначално въведен в баскетбола през 2011 година, концерна Аdidas за първи път придвижи технологията Crazylight във футбола с Adizero F50 Crazylight през март 2014 година, най-леката футболна бутонка, създавана в миналото по това време, с тегло от едвам 135 година Разбира се, скоро по-късно се появиха Adizero 99g, които счупиха този временен връх, само че това не понижи въздействието на Crazylight и наследството, което тя остави. Сега Adidas отдава респект на истинското издание с лимитираната серия X Crazylight, която е снабдена със съществени съвременни технологии и хармония на ретроспекцията.
Общото Тегло Е Сведено До Минимум
Както можете да си визиите, и както е било в предишното, Adidas X Crazylight почиства нещата, без да прави компромис с комфорта. Това е реализирано частично посредством горната част Aerocage+, която предлага съпорт и непоклатимост при високи скорости. Обувката е съкратена в областите на обувката, които се нуждаят от по-малко материали, с цел да се подсигурява, че общото тегло е сведено до най-малко. Това включва суперлеки връзки и даже суперлеки чорапи - нито една част от дизайна на обувката не е подценена в устрема към допустимо най-леката функционална бутонка.

Този лек дизайн явно продължава с подметката, която е построена с технологията AEROPLATE, с цел да се резервира тежестта до абсолютния най-малко. И всичко това е опаковано в естетиката на ретроспекцията, която припомня на оригинала от 2014 година и на последвалия модел, който се появи шест месеца по-късно. Тук това е формалната разцветка " Lucid Lemon/White/Solar Red ", която се разиграва посредством тази привличаща вниманието графика, която разделя визията от страничната към медиалната страна.

Като цяло тази лимитирана серия ще бъде забелязана на терена в също толкоз лимитирани количества и служи като намек за това, което Adidas са подготвили за сезон 2023/24.
 ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ФУТБОЛНИ БУТОНКИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ ИСТОРИЯТА НА ADIDAS, СЪЗДАДЕНИ ОТЧАСТИ С РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИАЛИ
Бъдещето на скоростта за един момент. С полупрозрачна горна част от мономрежа, подсилена единствено там, където е безусловно належащо, лимитираната серия в действителност са толкоз леки, колкото наподобяват.

Разработени, с цел да предложат прелиминарен обзор на това, което следва да се случи, те са въодушевени от историята на футболните с емблематичната шевронна графика. Специфичната подметка за компактни повърхности е оборудвана с вложка, която благоприятства ненадминатото задвижване и ускоряване. Горната част е направена от най-малко 50% примес от рециклирани материали. Този артикул е единствено едно от нашите съответни дейности за битка със замърсяването с пластмаса.
Детайли
· Обикновена кройка

· Дантелено закопчаване

· Горна част от Aeropacity Speedskin+

· Яка на глезена adidas PRIMEKNIT

· Олекотена завършена подметка

· Поддържаща система Aerocage+

· Подметка Speedframe с пропулсивна вложка Aeroplate

· Горната част съдържа най-малко 50% рециклирано наличие

· Внос

· Цвят на продукта: Lucid Lemon / Cloud White / Solar Red
Положителни страни:
· Интересно използване на ентусиазъм от природата

· Различни модели, които се съчетават добре

· Готов за положително показване и комфорт

· Уникален светещ в тъмното детайл
Отрицателни страни:
· Хубава цветова композиция, само че тя прави маратонките неприложими за носене в всекидневието

· Зелените акценти наподобяват не на място

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР