Всеки, който е пращал свои голи или дори разголени снимки

...
Всеки, който е пращал свои голи или дори разголени снимки
Коментари Харесай

Facebook призовава: Пратете ни голите си снимки! За добро е!

Всеки, който е пращал свои голи или даже разголени фотоси на някого, знае какви са рисковете и знае, че е прекомерно евентуално тези фотоси да се появяват без негово единодушие някъде из дълбоките глъбини на интернет. Е, Фейсбук имат решение на въпроса или най-малко по този начин настояват.

Технологичният колос просто желае да му пратите свои голи фотоси, с цел да ги отбрани. Знаем, че звучи необичайно и то от компания, която нееднократно е упреквана в приключване на персонални данни, само че от Фейсбук настояват, че имат много благородни планове. Идеята е да се сътвори онлайн инструмент, който да разпознае вашите персонални голи фотоси и когато някой се опита да ги прати или качи някъде, да не може. 

Виж още: ТВ героите, които бихме ненавиждали в същинския живот – Кари Брадшоу, Рос от “Приятели ” и още! 

В самодейността вземат участие Фейсбук, както и неправителствена организация, основана в Обединеното кралство. Идеята е въпросният инструмент да бъде употребен и от други софтуерни компании, с цел да може да бъде комплициран завършек на разпространяването на въпросните фотоси без разрешението на индивида на фотографията. 

Голите фотоси могат да се качват в платформата StopNCII.org от идния четвъртък. От уеб страницата изясняват, че фотосите и видеата ви ще имат собствен неповторим отпечатък, който ще бъде интегриран във Фейсбук, Instagram и останалите участващи платформи. 

Виж още: Нещата, които НЕ ни липсват от гимназията! Клюките, ставането рано заран и още

През 2017 година Фейсбук опита да сътвори сходна платформа, само че тогава компанията на Зукърбърг бе упрекната, че навлиза прекалено много в персоналното пространство на потребителите си. Този път е друго, защото от StopNCII.org твърдят, че фотосите и видеата на хората на процедура няма да напущат компютрите и устройствата им.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР