Всеки, който е пътувал до Франция, е забелязал, че местните

...
Всеки, който е пътувал до Франция, е забелязал, че местните
Коментари Харесай

10 познати ни неща, които една истинска французойка никога няма да купи

Всеки, който е пътувал до Франция, е забелязал, че локалните дами са по-склонни да избират комфорта, а не стилните трендове. През последните години стилните марки от Париж изгубиха палмата на други страни.

Но стилни девойки от цялостен ​​свят, въодушевени от предходната популярност на трендсетъра, гледат репортажи от седмици на модата от града на Сена, пробвайки се да уловят смесицата от елементарност и грациозност.

Гледахме французойките и разбрахме какви неща несъмнено не биха носили.

Високи токчета денем

Тъй като френските девойки се движат доста с колела и публичен превоз, те са по-склонни да изберат стилни и универсални еспадрили, обувки с невисок ток, мокасини, боти или маратонки като ежедневни обувки. Например, Карл Лагерфелд в никакъв случай не е създавал обувки на висок ток от Chanel.

Пластмасови бижута

Жителите на Париж най-често се придържат към правилото „ по-малко е по-добре, в сравнение с повече “. Обърнете внимание на детайлите – парижанките обръщат внимание на най-малките съставни елементи на тоалета и се пробват да основат изискана визия.

Тесни рокли

Французойките избират комфортни, не стесняващи дрехи, които им разрешават да водят мобилен метод на живот. Те не харесват облекла, които са доста тесни и би трябвало да се натискат.

Откровено деколте

Французойките избират да останат загадъчни и да не парадират с достолепието си. Парижаните съблюдават правилото да не излагат доста едновременно.

“Тежък ” разкош денем

Следвайки модата, французойките ще изберат много първокачествен блейзър с мъжка кройка, асиметрични детайли и изтънчени акценти. Ако видите дама в скъпи маркови облекла и разпознаваеми тоалети висша мода, най-вероятно тя е родом въпреки това.

Пуш ап

Всяка страна има своя лична визия за хубост. Жителите на Париж имат вяра, че хубостта не зависи от размера на гърдите. Французойките избират поддържащо долни дрехи под формата на тениски, леки сутиени без кътчета или изцяло отхвърлят сутиен. Те носят просто долни дрехи от хигиенични материали в компактен цвят, черен или бежово.

Евтини чанти

Тоалетът на французойката е декориран с висококачествена кожена чанта. Не е нужно да харчите цяло положение за дизайнерско парче, можете да намерите марки, които работят с качествена кожа. А чантите от евтина изкуствена кожа със закачливи щампи несъмнено ще ги заобиколят.

Ярки тоалети

Жителите на Париж умерено възприемат възрастта си и не се пробват да наподобяват по-млади, като се обличат в прекомерно ярки облекла. Ако желаете да се обличате като парижанка, тогава не претоварвайте външния си тип с цветни щампи и избягвайте несъразмерната екстравагантност.

Много пръстени

 

Жителите на Франция живеят на правилото: изберете аксесоари за вашето облекло и премахнете един от тях, преди да излезете. Те няма да акцентират или да носят цялата си сбирка пръстени.

Обувки с неприятно качество

Според Коко Шанел „ Жената с положителни обувки в никакъв случай не е грозна “. Няма да срещнете същински парижанин с евтини или износени обувки. Французойките не гонят количеството.

Модерни неща

Жителите на Париж не се пробват да бъдат в крайник с “бързата ” мода и най-новите трендове. Те избират да изследват новия сезон и да включат няколко нови неща в главния си дрешник, с цел да създадат външния тип по-актуален.

Какво си склонен с французите?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР