Всеки, който е опитал, знае, че почти е невъзможно да

...
Всеки, който е опитал, знае, че почти е невъзможно да
Коментари Харесай

Малките стъпки към големите мечти за 7 700 000 лева

Всеки, който е опитал, знае, че съвсем е невероятно да бъдат спестени 7 700 000 лв., само че при шанс те могат да бъдат извоювани в границите на минута от тотализатора.

Точно 7 700 000 лв. е прогнозният джакпот в играта “6 от 49 “ за тиража на 24 януари.

Разбира се, трябват присъединяване и „ щипка “ шанс. Тази облага може да ви обезпечи и няколко парцела по света, като се стартира от Маями, а се свърши с лазурното море и блестящ пясък на плажа Бъфало в Нова Зеландия. И като стана въпрос за дребни суми, минималният
залог за играта „ 6 от 49 “ е единствено един лев и 10 стотинки.

Всяка седмица тотализаторът раздава към 1 000 000 лв. под формата на облаги от числовите игри.

Това са игрите „ 6 от 49 “, „ 6 от 42 “, „ 5 от 35 “, „ Тото Джокер “, „ Рожден ден “ и „ Зодиак “. Залозите за тях са извънредно ниски, а тези които желаят, могат да заложат по едно и също време на всички и да създадат своя Голям шлем на шанса. Това ще им коства по-малко от пет лв., само че пък носи шест благоприятни условия за крупни облаги. Като прибавим и игрите Втори тото късмет на „ 6 от 49 “ и „ 5 от 35 “ възможностите за замогване стават тъкмо осем!

Не са за занемаряване и талоните на Моментните лотарийни игри, тъй като в доста от тях облагите доближават до 1 000 000 лв..

Празничният януари донесе бързи крупни суми на последователите на бързите облаги. В играта „ Шампионска кръстословица, в която пробвате уменията си в цели седем зони, участник от Самоков съумя да завоюва една от 3-те облаги на стойност 50 000 лв., скрити под скреча. Друг късметлия - от гр. Девня, даже и да не е изтеглил паричката от баницата в Новогодишната нощ, съумя с помощта на талона „ Баница с шансове “ да прибави към сметката си чудесната сума от 50 000 лева „ Перлена огърлица “ на стойност 10 000 лева пък бе извоювана в играта „ Черната Перла “ от щастливец в гр. Варна.

По 4 цифрени облаги си разделиха участниците предпочели талоните: „ 60 години СПОРТ ТОТО “,„ Златото на фараона “, „ Шум на пари - BINGO “, „ Шампионска кръстословица “ и „ Суми за думи - Кръстословица “.

Стане ли въпрос за
залози с впечатляващи облаги, никога не трябва да подценяваме и класиката на спортните залози, а точно футбола. Всички фенове на тази най-емоционална игра, могат да създадат залози за изхода от дуелите в трите игри на „ Тото 1 “. Различното при тях е, че всяка обгръща разнообразни футболни дуели от света, а общото е, че и в трите игри се натрупват джакпоти.

Друга екстра е, че минималният
залог е единствено 20 стотинки. И тук шансът има своята роля, само че анализът на бъдещите срещи също не е за подценяване. В последна сметка в България всеки схваща от футбол - нещо, с което мъчно могат да се похвалят много футболисти и треньори в последните десетилетия.

Гордост за нацията са родните триумфи в доста други спортове, които носят шампионската ни популярност по света. Разбира се - щом има заслужили, ще има и наградени! Това ще се случи на 24 януари от 17 часа по време на тържествената гала „ Нощта на първенците “. Тогава ще бъдат наградени най-изтъкнатите спортни деятели за 2020 година, а премиите са подсигурени от Министерство на младежта и спорта и Български състезателен тотализатор.

Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 24 януари онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР