Всеки, който е мислил да надстрои остарелия си Fire TV

...
Всеки, който е мислил да надстрои остарелия си Fire TV
Коментари Харесай

Дайте стария си Fire TV Stick на Amazon и ще получите пари от нещо много по-добро

Всеки, който е мислил да надстрои остарелия си Fire TV Stick, може да желае да се възползва от нова договорка от Amazon. Гигантът за онлайн търговия на дребно сега предлага отстъпка за своите най-нови и най-хубави джаджи за стрийминг, когато клиентите предадат остарелите си ключове.

Всъщност има до 20% отстъпка, в случай че сте щастливи да се откажете от настоящето си устройство плюс Amazon ще добави и спомагателна подаръчна карта. За да създадем нещата още по-примамливи, сега се организира и събитие за ликвидация с новия Fire TV 4K Max, понижен до единствено £49,99 - спестявайки £20. След това можете да приложите спомагателните 20%, с цел да спечелите повече пари с помощта на промоцията на Amazon за продан.

Това значи, че в последна сметка можете да получите доставка на най-новия Max за под £42 (стандартната цена е £69,99 ). Като малко увещание, това устройство се отличава с нов закривен дизайн, доста по-бърз процесор, усъвършенстван Wi-Fi, повече вътрешна памет и надграждане на карти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР