Всеки, който е имал възможността да се докосне до Световната

...
Всеки, който е имал възможността да се докосне до Световната
Коментари Харесай

Последствията от кеча - защо Кърт Енгъл не усеща кутретата на ръцете си

Всеки, който е имал опцията да се допре до Световната федерация по кеч (WWE), е дал всичко от себе си, с цел да остави своя отпечатък в нея.
 Кърт Енгъл и формата, в която се намира 51-годишният кечист
Кърт Енгъл - на 51 и в превъзходна форма

Кечистът ни скри шапките

Не на всеки му се получава, несъмнено, само че Кърт Енгъл сигурно е от хората, които генерации наред ще помнят с изявите му на кръга. 

Той се причисли към WWE през 1999 година откакто през 1996 година бе спечелил златен орден по битка от Олимпийските игри. Въпросният извоюван орден бе нашумял много, тъй като в следствие стана ясно, че Енгъл е бил със строшен врат по време на финалния дуел.

Е, в кеча нещата не толкоз същински, колкото в битката, само че той също крие своите опасности и травми. Самият Кърт Енгъл е приказвал намерено за травмите си през годините, като в последното му посещение в подкаста на Джо Роугън сподели някои в действителност плашещи неща.

Енгъл споделя, че по време на престоя си в WWE е чупил врата си цели четири пъти и постоянно е имал проблеми с моторните придвижвания на ръцете си. В резултат на това той твърди, че е увредил нервите на врата си.

Положението е станало в действителност съществено с времето, тъй като тази травма и отводът на Кърт Енгъл да спре с битката и кеча са довели до атрофирането на двете му ръце.

Той твърди, че се е подложил на пет интервенции, само че нито една от тях не е дала кой знае какъв резултат. В момента Кърт Енгъл е надалеч от най-хубавата си форма, като споделя, че е изгубил основна част от силата си.

За похлупак на всичко твърди, че е изгубил сензитивност в кутретата на ръцете си. Кръвообращението в ръцете му също не е доста положително и заради тази причина пръстите му са постоянно студени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР