Всеки, който е играл футбол, знае, че потенето е неизменна

...
Всеки, който е играл футбол, знае, че потенето е неизменна
Коментари Харесай

Футболистът, който изпи 30 литра вода

Всеки, който е играл футбол, знае, че потенето е неизменима част от този спорт. Понякога повече, от време на време по-малко. А зависи и от индивида.
 Джеймс Милнър, Ливърпул и осмата поредна година, в която печели надпреварата по устойчивост
Когато на 36 си по-издръжлив от младите

Джеймс Милнър е машина

Има хора, които колкото и да тичат не се потят толкоз, колкото други. Живанилдо Виейра де Соуза, който е по-известен просто като Хълк , е от футболистите, които се потят щедро.

Това е било предизвикателство за екипа на Атлетико Минейро, когато бразилецът се завърна в родния си клуб. Просто тъй като би трябвало да се грижат постоянно да е добре хидратиран след мачовете. След загубата на Минейро от Фламенго през предходната седмица това се е оказало още по-трудно.

Пред Globo Esporte Хълк споделя, че точно в този мач се е дехидратирал най-вече, откогато се завърна в Бразилия. Толкова, че е изгубил шест кг. Футболистът твърди, че преди мача е тежал 97 кг, а след него - 91.
 Фабрицио Романо, Мая Йошида и закачките в обществените мрежи сред футболист и публицист
Закачките сред публицист и футболист (и неговата жена)

Фабрицио Романо и Мая Йошида са огромни шегаджии

Наложило му се след дуела и да дава проба за допинг (чрез урина), което се е оказало пъклен мъчно. 35-годишният Хълк твърди, че е изпил 30 литра вода в продължението на четири часа, само че все пак му е било извънредно мъчно да даде проба, написа SPORTbible.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР