Всеки, който е гледал сериалът The Crown, в който се

...
Всеки, който е гледал сериалът The Crown, в който се
Коментари Харесай

С кого се наложи да се сбогува крал Чарлз

Всеки, който е гледал сериалът The Crown, в който се наблюдава цялото царуване на кралица Елизабет Втора, знае какъв брой значим е персоналният секретар на монарха. Той се грижи както за графика и уговорките на монарха, по този начин и за това да му икономисва непотребни проблеми. Личният секретар е неговият филтър към света.

" Не си мой крал " - страните, които не желаят Чарлз като собствен държавен глава

Коронацията беше съпроводена и с гневни реакции

А в този момент крал Чарлз Трети остава с един по-малко. Сър Едуард Йънг се отдръпва след 19 години вярна работа на кралското семейство. От 2004 година той е в Бъкингамския замък, а от 2017 година служи като персонален секретар на Елизабет Втора до гибелта й.

Именно по тази причина Йънг е избрал да се отдръпна, въпреки да остава да служи на Чарлз до коронацията му. Така оказва помощ на новия крал в първите месеци на престола и превежда персоналния секретар на Чарлз сър Клайв Алдертън през главните му задания.
 Сър Клайв Алдъртън

Сър Клайв Алдъртън

" Канал за връзка сред президента и държавното управление " - това е описанието на сър Алдъртън съгласно Hello. Той също по този начин оказва помощ на краля в връзките му с въоръжените сили, църквата и доста организации, на които Чарлз е патрон.

Самият Алдъртън има забавна биография - The Times пишат, че 56-годишният Алдъртън не е приключил университет, а непосредствено е постъпил на работа във Външно министерство. Бил е на разнообразни дипломатически постове в Европа, Азия и Африка преди да одобри длъжността персонален секретар на принц, а в този момент - крал Чарлз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР