Всеки, който е бил измамен от любим човек, знае от

...
Всеки, който е бил измамен от любим човек, знае от
Коментари Харесай

Зодията, която е верен приятел и партньор в любовта

Всеки, който е бил излъган от обичан човек, знае от първа ръка какъв брой мъчително може да бъде измяната – последното нещо, което желаете да извършите, е да преминете през това тестване още веднъж.

Астролозите разкриха причинност: въз основа на персоналните характерности на характера някои знаци на зодиака мамят сродните си души доста по-често от други. И всеки от тях има свои лични аргументи за това. И въпреки всичко има три зодиакални знака, на които можете изцяло да им се доверите. Когато основат сериозна връзка, те ще бъдат предани до край и надали в миналото би им минало през мозъка да предадат колегата си. Даваме ви няколко „ галактически улики “, които ще ви оказват помощ да се ориентирате – на какво можете да разчитате, когато срещнете тези нови хора?
Тези неща е по-добре да останат скрити от колегата ви
Да, супер, че можем да си споделяме всичко с нашите половинки и да им имаме доверие, само че тези неща са по-добре да останат в загадка от мъж...
Прочети повече
ТЕЛЕЦ

Това е един от най-верните спътници в живота. Ако подобен мъж се влюби, това е вечно. Те съществено имат вяра в „ обич до гроб “ и „ брачни обети “. Човек получава чувството, че красивите принцове от приказките, за коти сме чували не един път, са Телец. Единствената причина да изневерят е, в случай че внезапно съществено подозират, че сътрудникът им им изневерява. Само и само тогава! Това ще бъде един тип акт на възмездие, който те в никакъв случай не биха решили при други условия. Покажете на Телец какъв брой доста ви е грижа за него на физическо и прочувствено равнище и можете да сте сигурни в неговата лоялност.

РАК

Партньор, на който можете да се доверите на 100%. Спокойните и събрани те са толкоз дисциплинирани, че даже когато изкушението е огромно, знаят доста добре по какъв начин да спрат в точния момент. Те изискват почитание и удивление от една жена, непрекъснато имат потребност да усещат, че са специфични и невероятни. За тях същинската обич, взаимното доверие и почитание, фамилията...това за тях е над всичко друго. Предателството на раците сходно на естествена особеност. Те биха предпочели абсолютно да пресечен връзките си, в сравнение с да прибягнат до машинация. Решете сами дали дали желаете да имате връзка с този мъж. Но побързайте, че някой различен може да го отмъкне.
Какъв е стилът на вашата връзка?
Има ли съвършен модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза е най-близо до идеала? Всеки жанр има своите плюсове и минуси. Никой не година..
Прочети повече
РИБИ

Мечтателен воден знак с богато и живо въображение. Това е много правилен сътрудник, който обкръжава всяка връзка с прелестен сантиментален воал. Той не пести от дарове и непрекъснато търси способи да ви изненада прелестно. Единственото нещо, което може да наруши клетвата му за честност, е зоната на комфорт: премереният фамилен живот наподобява отегчителен на Рибите. И в случай че на хоризонта се появи непредвиден вълшебен любовен знак (повярвайте ми, те знаят по какъв начин да привлекат романтиката) - те могат да се поддадат на въздействието му. Пуснете се с него " по течението " и ще изживеете една в действителност пламенна обич. Риби ще ви бъде правилен за цялостен живот.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР