Всеки клиент на ЧЕЗ, който все още не се е

...
Всеки клиент на ЧЕЗ, който все още не се е
Коментари Харесай

Подарък 20 кВтч от ЧЕЗ за поискалите е-фактура

Всеки клиент на ЧЕЗ, който към момента не се е отказал от хартиена фактура и съобщи електронна в интервала от 1 до 30 юни, ще получи подарък от 20 кВтч, оповестиха от компанията в понеделник.

Регистрация за онлайн услугата може да се направи гратис онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на " ЧЕЗ Електро България “ АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да даде потребителски номер, оторизационен код и настоящ имейл адрес. Подаръка от 20 kВтч клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

Двадесет киловатчаса се равняват на употребявана електрическа енергия, нужна за приготвянето на 4363 еспресо кафета или на 88 часа потребление на осветяване. Те обезпечават на всяко домакинство 50 изпирания с автоматизирана пералня. Достатъчни са за 178 часа видео игри или 81 часа от обичания фамилен сериал.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Над 420 000 клиенти на " ЧЕЗ Електро България “ към този момент получават електронни фактури, което е избавило от изсичане над 7000 дървета и понижило потреблението на хартия с близо 10 милиона листа годишно. Така всяка година икономисват 215 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Правилата на акцията " 20 kВтч подарък “ са оповестени на корпоративния уебсайт на доставчика на ток www.cez.bg.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР