Всеки желаещ може да се включи в гласуване за идейни

...
Всеки желаещ може да се включи в гласуване за идейни
Коментари Харесай

Рисунки на асфалт: Избираме сред 14 проекта за цветното бъдеще на Севастопол

Всеки искащ може да се включи в гласоподаване за идейни оферти за рисунка на асфалт, което ще завърши на 19март в 24:00 ч. Инициативата е част от плана „ Използване на общественото изкуство за свързване на града “ (Using Public Art to Reconnect the City), който се осъществя по самодейност на Сдружение с нестопанска цел “Пространствата на Варна “ (Varna Spaces), със съдействието на Община Варна, съфинансиран от Bloomberg Philanthropies.

Във фейсбук страницата на организацията са показани 14 планови оферти за идейна идея, като сюжетите са разнообразни - морски жители и пейзажи, кръговрат на живота, обичайни претекстове.Ето и някои от предложенията...

 Кандидатът, събрал най-вече гласове (лайкове), ще продължи към втория стадий - показване на работен проект, посредством който може да задълбочи своето предложение.  Към втория стадий ще продължат още двама участници, избрани от експертното жури към плана. Тримата финалисти ще бъдат оповестени на 24 март, когато стартира да тече и срокът за предаване на работния проект.

Проект Reconnect the City е общностен план, в основата на който е включването на гражданското общество, споделят от сдружението.

Гласуването става.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР