Всеки истински социалист е добре дошъл при нас“. Този призив

...
Всеки истински социалист е добре дошъл при нас“. Този призив
Коментари Харесай

Зафиров от Бузлуджа: Всеки истински социалист е добре дошъл при нас

„ Всеки същински социалист е добре пристигнал при нас “. Този апел насочи и.ф. ръководител на Атанас Зафиров  от Бузлуджа в ефира на NOVA и честити празника 133 години проведено социалистическо придвижване в България на всички социалисти.  

Той напомни, че през вчерашния ден е подписано общо Обръщение към българския народ от 17 леви партии, което е поръчка за обединяване и общ път към идващите избори  и тяхното продобиване. „ Дадохме ясна поръчка лявото да бъде главен политически фактор в ръководството на страната “, безапелационен бе Зафиров.  

Атанас Зафиров акцентира, че Бузлуджа е свято място за всеки един социалист. „ Това е мястото на началото на нашата партия, на проведеното социалистическо придвижване и всеки социалист би трябвало да я носи в сърцето си, да може да превъзмогва и персоналните си пристрастености, страхове и терзания “, разяснява той. По думите му левите би трябвало да се обединят към общите си цели и идеали. Зафиров съобщи вярата си, че през днешния ден всеки същински социалист ще бъде на Бузлуджа. 

„ Убеден съм, че процесът на консолидация вляво е необратим. Дадохме ясна поръчка, че ще вървим дружно към осъществяване на общите ни цели и хрумвания, а те са доста повече от нещата, които ни разделят. Това е сигнал към левия гласоподавател, че лявото няма да бъда раздробено и разграничено, а мощен фактор в политическия живот на страната “, сподели още той. По думите му, в случай че се стигне до предварителни избори, левите ще се явят дружно, с цел да станат първа политическа мощ или съществена опция на статуквото и модела „ “. „ Сега идват и хората, които изпълват със наличие нашия слоган: Заедно! Началото е Бузлуджа! “, съобщи Зафиров.  

Борислав Гуцанов: Тръгваме от историческия връх на Бузлуджа към политическия връх за смяна на България

„ Вчера подписахме меморандум, с който се сплотяваме партии, с които единствено допреди няколко месеца беше невероятно да седнем на една маса. Всеки един от нас изпи горчивата чаша на разединението и разбра, че няма по какъв начин да променим България, в случай че не сме дружно. “ Това съобщи ръководителят на ПГ на „ за България “ Борислав Гуцанов в ефира на bTV от Историческата поляна на Бузлуджа. 

„ Щастливи сме, че сме тук с президента Георги Първанов  Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011 година През 2002 година встъпва в., Костадин Паскалев, Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в и всички хора, които по един или различен метод са свързани с лявото пространство “, добави той.  

Той разгласи, че обединяването потегля дружно към изборите. „ Считаме, че и левицата сме тези, които би трябвало да променим България за по-доброто на всеки един българин и на стопанската система на страната. Напред и нагоре – и къде по-добре от Бузлуджа. Тръгваме освен от историческия връх, а към политически връх за смяна на България “, сподели още Гуцанов.

Кристиан Вигенин: Когато левите имат идея и се сплотяват, те могат да побеждават

 „ Честит празник на всички социалисти и леви хора в България! Наистина тази Бузлуджа е друга. Осъзнаването, че България би трябвало да има същинска опция и че България би трябвало да бъде обществено обективна и правова страна, докара до това лявото да стартира да се събира, да загърбва раздялите от предишното, да огледа напред и да поведе хората. На фона на целия разпад на политическата система, България има потребност от това. “ Това съобщи зам.-председателят на и началник на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал пред Българска национална телевизия от Бузлуджа. 

Според него е изцяло допустимо българското ляво обединяване да повтори феномена на левицата във Франция. „ Когато левите хора имат идея, те могат да побеждават. Когато осъзнаят тази идея, те се събират. И знака, който дадохме през вчерашния ден, ще дадем и през днешния ден, е доста явен в тази посока. Случва се нещо друго, даваме късмет на новото “, разяснява социалистът. 

По думите му сериозната работа стартира от на следващия ден. „ В документа, който подписахме левите обединения, се ангажирахме, че започваме взаимна работа по управническите ни цели, бранш по бранш. Обединението единствено по себе си е хубаво, само че то ще даде резултат, в случай че се види какво носи със себе си, на първо място за страната “, сподели още Вигенин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР