Всеки истински социалист е добре дошъл при нас“. Ако се

...
Всеки истински социалист е добре дошъл при нас“. Ако се
Коментари Харесай

Новите шефове на БСП, Първанов, Румен Петков, Манолова на Бузлуджа. Без Нинова

„ Всеки същински социалист е добре пристигнал при нас “.

" Ако се стигне до предварителни избори, левите ще се явят дружно, с цел да станат първа политическа мощ или съществена опция на статуквото и модела „ ГЕРБ “.

„ Сега идват и хората, които изпълват със наличие нашия слоган: Заедно! Началото е Бузлуджа! “  

Този обяви временният председател на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров  от Бузлуджа, където се отбелязват133 години проведено социалистическо придвижване в България.  На честването не беше забелязана подалата оставка Корнелия Нинова. Но пък участваха Георги Първанов, Мая Манолова, Румен Петков и други
" Дадохме заявка лявото да бъде главен фактор "
Той напомни, че през вчерашния ден е подписано общо Обръщение към българския народ от 17 леви партии, което е поръчка за обединяване и общ път към идващите избори  и тяхното продобиване.

„ Дадохме ясна поръчка лявото да бъде главен политически фактор в ръководството на страната “, твърди Зафиров пред Нова тв.  

Той бил уверен, че процесът на консолидация вляво е необратим.

" Дадохме ясна поръчка, че ще вървим дружно към осъществяване на общите ни цели и хрумвания, а те са доста повече от нещата, които ни разделят. Това е сигнал към левия гласоподавател, че лявото няма да бъда раздробено и разграничено, а мощен фактор в политическия живот на страната “, сподели още.

„ Щастливи сме, че сме тук с президента Георги Първанов. Мая Манолова, Костадин Паскалев, Румен Петков и всички хора, които по един или различен метод са свързани с лявото пространство. Вчера подписахме меморандум, с който се сплотяваме партии, с които единствено допреди няколко месеца беше невероятно да седнем на една маса. Всеки един от нас изпи горчивата чаша на разединението и разбра, че няма по какъв начин да променим България, в случай че не сме дружно ", обяви пък ръководителят на парламентарната група Борислав Гуцанов пред бТВ.
" Ще последва още по-голямо разцепление "
Преди дни Нинова разяснява, че това не е път за обединяване, а за още по-голямо разцепление.

" От това обединяване, което се пробват да вършат сътрудниците, ще последва по-голямо разцепление. На него се гледа като машинален общ брой от водачи на дребни партии, а това не е смисълът ", счита тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР