Всеки иска да остарее грациозно, но не винаги можем да

...
Всеки иска да остарее грациозно, но не винаги можем да
Коментари Харесай

Имате разширени вени? Ето как да се грижите за тях

Всеки желае да остарее грациозно, само че не постоянно можем да го създадем. Ако имате разширени вени на краката, знаете, че положението може да аргументи както физическа, по този начин и прочувствена болежка. Добрата вест е, че има стъпки, които можете да предприемете, с цел да управлявате по-добре разширените вени, да поддържате краката си с придвижване на възрастта и да подобрите цялостното си здраве.
Основната причина за разширените вени
 Миризливи крайници и обувки - по какъв начин да ги махнем от живота си Миризливи крайници и обувки - по какъв начин да ги махнем от живота си
Мнозина, без значение от сезона, са изправени пред неприятното събитие – миризмата по краката и обувките. Какво да извършите, за д...
Вените са неразделна част от кръвоносната система, връщайки кръвта към сърцето. Във вените има клапани, които обезпечават верния поток на кръвта. Когато клапаните са „ дефектни ”, притокът на кръв не е контролиран и от време на време се задържа, което в действителност предизвиква разширени вени. Наследствеността, бременността, затлъстяването и продължителното седене прави са някои от факторите, допринасящи за това.

Движете се повече
Колкото повече се движите, толкоз по-добре. Избягвайте продължителни интервали на седене или изправяне и не забравяйте да движите краката си постоянно или да огъвате глезените си, тъй като това ще усъвършенства кръвообращението. Вечер след работа е добре да вдигате краката си на няколко възглавници за най-малко 30 минути. Водните упражения в басейн също могат да бъдат изключително потребни с напредването на възрастта. Това е превъзходен метод да поддържате вените си, тъй като водата обезпечава антигравитационна среда, която е добра за упражненията за еластичност.
 Съвети за унищожаване на умората в краката Съвети за унищожаване на умората в краката
Животът в последно време стана извънредно претрупан и динамичен. В края на работния ден постоянно се случва да усещаме краката си натежали и...
Помислете за компресията
Компресионните чорапи също могат да поддържат краката ви през целия ден, изключително в случай че работите на бюро. Същото важи, в случай че сте и дълго време „ на крайник ”.
Възможности за лекуване
Налице са нови неинвазивни техники, които са заменили обичайното премахване на вени. Това може да включва затваряне на вената и пренасочване на кръвта към здрави вени. Новите техники са склеротерапия – химическо затваряне на вената и аблация – употребява се топлинна сила за реализиране на същия резултат.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР