Всеки иска да направи перфектната снимка или селфи, за да

...
Всеки иска да направи перфектната снимка или селфи, за да
Коментари Харесай

3 приложения, с които можете да премахвате обекти от снимки

Всеки желае да направи съвършената фотография или селфи, с цел да да запази приятните мемоари. Случвало ли ви се е обаче да хванете в кадър някой чужд човек или част от постройка, които несъмнено не желаете в фотографията? Каналът показва 3 стратегии, с които елементарно можете да премахвате обекти от фотоси на мобилния си телефон.

Adobe Photoshop Fix

Това приложение се употребява необятно от потребителите на Android за унищожаване на нежелани обекти от изображения. Той е планиран с подсъзнателен и елементарен за приложимост интерфейс, до който могат да се стигне и от начинаещи. За да отстранен обекти от изображение, потребителите просто би трябвало да изберат healing опцияta от долната част на екрана и по-късно да изберат опцията Spot Heal.

Remove Object

Този специфичен инструмент за унищожаване на обекти оказва помощ да изтриете избрана част от сниманите фотоси и да им дадете DSLR като външен тип. Тя разрешава на потребителите да имат достъп до инструмента за избор и клониране, с цел да създадат мечтаните промени в изображението. С помощта на инструмента за избор можете да изберете и премахнете избрана част от изображението, до момента в който инструментът за клониране разрешава на потребителите да копират една част от изображението и да я поправят в друга част, в случай че е належащо.
 фотоси iStock/Getty Images
YouCam Perfect

Това приложение е налично гратис за всички консуматори на Android и може да помогне за бързото унищожаване на обекти със своя банален дизайн. То разрешава на потребителите да отстраняват сенки , хора и други нежелани обекти от изображения. Има доста креативен принадлежности за редактиране, в това число завъртане, изрязване, пречистване с едно допиране, замъгляване на фона. След като редактираното ви изображение е готово, можете да го споделите непосредствено в  платформите, които желаете.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР