Всеки иска да направи допълнителни пари тук и там, но

...
Всеки иска да направи допълнителни пари тук и там, но
Коментари Харесай

Родителите се възмущават от „тъжния“ купувач на Tesco, който твърди, че можете да правите £250 на час, разчиствайки рафтове

Всеки желае да направи спомагателни пари тук и там, само че един човек и неговите другари са толкоз отдадени на правенето на лесни пари, че разчистиха рафтовете в Tesco, потвърждавайки, че могат да създадат голяма облага от акциите в процеса.

Обръщайки се към TikTok, @aftermarketarbitrage изясни, че могат да вършат „ £250+ на час от Tesco “, като изчистят рафтовете от един съответен стационарен продукт и го продадат на повишени цени онлайн. И до момента в който някои бяха впечатлени и удивени от паниката, други останаха да споделят, че е „ тъжно “, че печелят за сметка на други хора.

Обяснявайки в мненията, че употребяват „ Buybotgo “ за пренасяне техните ресурси, някой го разказа като „ доставка на капка, само че с повече стъпки “.

Те споделиха, че групата е „ сграбчила кошница “ и е почнала да търси предмети, от които да печели. Един взе розови калкулатори, които костваха £7,50, обяснявайки, че могат да се продават за £18, което е " 83% възвръщаемост на инвестицията ". „ Тези летят с над 2600 пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР