Всеки иска да му се случват само хубави неща. Въпреки

...
Всеки иска да му се случват само хубави неща. Въпреки
Коментари Харесай

Това са трите най-нещастни зодии

Всеки желае да му се случват единствено хубави неща. Въпреки това от време на време шансът не е на наша страна, без значение от напъните ни.

За страдание астролозите удостоверяват това. Те обявиха, че има три зодии, които умерено могат да се нарекат „ най-нещастните “ в хороскопа.

„ Това е по този начин, тъй като те каквото и да вършат като че ли все не им върви. Често пъти нямат шанс нито в персоналния си живот, нито в кариерата “, споделят астролозите.

Ето кои са трите най-нещастни зодии:

Риби
Астролозите считат, че главният минус на Рибите е несъразмерната им мечтателност. Те просто не знаят по какъв начин да живеят в действителността.

Абсолютно всичко може да ги обезпокои, защото най-често те не са подготвени да одобряват ударите на ориста и да им устоят.

По природа множеството Риби са меланхолични, което значи, че изпадането в меланхолия е най-хубавият излаз от всяка обстановка.

Близнаци
Настроението, сходно на мнението на Близнаците, непрестанно се трансформира. Те не се вслушват в интуицията си, което се отразява отрицателно на разнообразни области от живота им.

Също по този начин Близнаците не приключват започнатата работа, предпочитайки незабавно да преминат към нещо друго при най-малката неточност.

Така че през множеството време те се провалят – единствено себе си, но… такива са.

Телец
Основната линия на характера на Телец е упоритостта. Те имат лично мнение за всичко и в никакъв случай не отстъпват от него. Понякога реагират доста импулсивно на всичко, което се случва, давайки воля на страстите си.

Но от време на време си коства да успокоите пристрастеностите си, с цел да погледнете обстановката от разнообразни ъгли. Само по този начин ще може да излезете от нещастния кръг, в който се въртите, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР