Всеки иска да живее в огромно жилище, в което да

...
Всеки иска да живее в огромно жилище, в което да
Коментари Харесай

Увеличете пространството в апартамента без излишни разходи

Всеки желае да живее в голямо жилище, в което да има място за всичко без д се основава усещане за прептрупаност. Така, но не всеки може да си го разреши. Затова е добре да послушаме специалистите, които споделят по какъв начин с минимални старания моем да създадем обилни промени в дома си.

Обикновено се оплакваме от неналичието на задоволително място в жилището, изключително в едностайните жилища и студия. Интереиорните дизайнери споделиха по какъв начин можете да извършите пространството комфортно и функционално даже в дребен апартамент.

1.       Един цвят

Подобна цветова скица на стени и мебели образно усилва пространството, настояват интериорните дизайнери. Например разновидността със идентичен цвят на стените и шкафовете работи отлично.

2.       Стъклени порти

Стъклените порти прибавят повече въздух към интериора. Те отделят една стая от друга, като в същото време основават чувството за в допълнение пространство.

3.       Огледална стена

Светлите стени в композиция с огледални вложки образно уголемяват стаята. Също по този начин, тази техника не претрупва пространството по никакъв метод.

4.       Контрастен графичен орнамент

Този способ е подобаващ за стая, която съчетава кухня и хол. Така че, кухнята може да бъде образно отделена благодарение на картонени загради и по-нисък таван. Също по този начин дизайнерите употребяват разнообразни цветове, с цел да отделят пространствата.

5.       Висящи мебели

За да се усили пространството и да се направи по-функционално, в някои случаи се употребяват висящи мебели. Това може да бъде окачено нощно шкафче или стойка за тв приемник, както и дамска тоалетка, която при нужда може да се трансформира в работна маса.

6.       Кухня без горни шкафове

За да не затрупват пространството, дизайнерите от време на време пропущат горните шкафове в кухнята. А вградените домашен уреди и леки фасади с съвсем невидими фитинги оказват помощ образно да се усили пространството в стаята.

Има още редица ефектни способи, които ще оказват помощ образно един дребен апартамент да стане образно по-голям. Това, обаче, в множеството случаи е обвързвано със доста повече разноски и време, както и с значителен брой спомагателни материали. Експертите поделят, че доста зависи и от вярното осветяване в жилището.

Ако не сте сигурни по какъв начин да подредите мабалите на жилището си, потърсете съвет от интериорен дизайнер, който сигурно знае доста повече по въпроса от съседката до вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР