Всеки иска да има кристална топка и да може да

...
Всеки иска да има кристална топка и да може да
Коментари Харесай

Очарователен тест за кариера разкрива каква е вашата идеална работа - като идентифицира коя торта сте

Всеки желае да има кристална топка и да може да предскаже каква кариера би била идеална за него - само че с помощта на един уеб страница, вие в действителност можете.

Мозъците зад Cake Resume са основали тест, който ще проникне надълбоко във вашата персона и ще разбере кои работни места са най-подходящи за вас, какво споделят вашите сътрудници за вас и даже кои са най-хубавите ви другари в работата. Ако очарователните, носталгични, пикселизирани анимации не са задоволителни, с цел да ви привлекат, може би фактът, че ви споделя „ предложени функции “, с цел да можете да изследвате разнообразни пътища за кариера, ще го направи. Всичко, което би трябвало да извършите, е да отговорите на няколко лесни въпроса с няколко отговора и най-после ще ви бъде даден сладостен персонален профил.

Преминавайки към Instagram, @cakeresume озаглави обява за теста „ What Cake R U? “: Нашият тест WHAT CAKE R U доближи 10 милиона играчи. Благодаря ви, че взехте този тест. В бъдеще ще предложим още сладки и занимателни викторини като този за всички в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР