Всеки иска да има доза късмет в живота си и

...
Всеки иска да има доза късмет в живота си и
Коментари Харесай

Безспорно това е зодията с най-голям късмет

Всеки желае да има доза шанс в живота си и за никого това не е загадка. Да, няма нищо неприятно и да сте родени под щастлива звезда. До известна степен всеки е роден под по този начин и това го прави да се усеща сигурен, сполучлив и да реализира всичко, което желае. Астролозите са мнение обаче, че има една съответна зодия, която просто е целуната от ориста.

Нейните представители вършат всичко с такава лекост, че все едно за тях няма трудности. Може да се каже с цялостна убеденост, че Вселената им е изцяло ясна и те нямат никакви усложнения да я разгадават. Не инцидентно се държат като крале и покоряват всевъзможни територии. Може би към този момент се досещате, че става въпрос за зодията Лъв.

Лъвовете по принцип са царски животни. Те не обичат да им се отхвърля, желаят постоянно да са под светлината на прожекторите и несъмнено обичат да им се угажда. Ако някой им каже, че нещо не е допустимо за тях, то несъмнено ще му потвърдят противното. В любовта също са завоеватели и ревностно пазят своето. Ако дамата на сърцето им излиза с мъже, въпреки и другари, то те са склонни на крайности, единствено и единствено да я запазят.
 Лош шанс чака тези 3 зодии до края на годината Лош шанс чака тези 3 зодии до края на годината
Всеки би се радвал на шанс в живота и не би отказал доза благополучие. Тази година също не беше лека и доста от нас се надяват по-светло бъ...

Тази негова самонадеяност и целенасоченост прави лъвът и най-силният знак в зодиака. Буквално няма нещо, което да са си наумили и то да не се е сбъднало. С каквото и да се захване лъвът го прави с огромен усет и доза превзетост. Той обича да го хвалят и да получава овации. Ако познавате представител на тази зодия, то сигурно знаете защо приказваме. Те желаят всички да бъдат очаровани от тях.

Лъвът обича да бъде ласкан. Ако желаете да получите съответна информация от него – това е методът. Същото е и в случай че желаете да го имате за вечерта и даже вечно. Той е податлив да се бракува с дамата, която го кара да се усеща като цар и го боготвори непрекъснато. Като царска зодия той не се интересува от това да получава всичко, а единствено най-хубавото. Определено има изискан усет и в случай че желаете да грабнете вниманието му, бъдете точно такива – неустоимо привлекателни, подготвени да бъдете завладени.

Трябва да знаете обаче, че лъвовете не харесват еднообразието. Те няма да ви изневерят, само че се постарайте да му задържате вниманието. В противоположен случай биха се заглеждали и даже флиртували, а това не би се харесало на никоя жена. Добре е да изпълнявате всичките му стремежи и да му доставяте оптимално наслаждение – въпреки всичко той е царят на джунглата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР