Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния

...
Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния
Коментари Харесай

15 признака, че той е лудо влюбен

Всеки желае да чува, че е обичан, само че в днешния свят доста хора се тормозят да показват гласно същинските си страсти. Причините за това може да са разнообразни и да доведат до неразбиране от другата страна.

Но за благополучие, това може да се промени. Има доста фини сигнали, на които да обърнете внимание, с цел да получите доказателство, че обичаният в действителност е вманиачен по вас. Не става дума за непрекъснато подаряване на цветя или дарове, закупени от магазина. Това са нещата, които ви карат да се чувствате най-специалният човек на света.

Ето 15 признака, че той е същински влюбен във вас:

1. Никога не е подготвен да си тръгнете

Когато пристигна време да се сбогувате, той или ви моли да останете, или ви хваща в дълга прегръдка, от която не можете да се измъкнете. Вие сте обичаното създание, с което прекарва времето си с същинско наслаждение.

2. Отклонява се от пътя си, с цел да е с вас

Няма значение, че колата ви се е развалила по средата на нощта или рано сутринта – можете да разчитате изцяло на него, с цел да ви помогне. Той го прави, тъй като желае, не тъй като чака нещо в подмяна.

3. Всеки път, когато ви види, е като за първи път

Той непрекъснато повтаря какъв късметлия е, че сте в живота му и ви подарява със същата любов, както в първите дни на връзката.

4. Казва ви какъв брой доста му липсвате

Той не е прекомерно завладяващ, само че няма да има нищо срещу, в случай че може да прекарва всяка секунда с вас. Често ви споделя какъв брой доста му липсвате и си търси мотиви да се виждате по-често.

5. Винаги желае да е сигурен, че връзката ви е в положително положение

Ако възникне проблем сред двамата, той желае да го оправите на момента. Не е човек, който да подценява проблемите, тъй като прави оценка положението на вашите взаимоотношения.

6. Не ви приема за даденост

Той постоянно ви споделя какъв брой признателен е, че ви има в живота си. Не ви приема за даденост и е признателен за всяко малко нещо, което вършиме за него.

7. Гледа ви с боготворене

Забелязвате, че когато той гледа към вас, усещате обич и деликатност в погледа му. Той не може да смъкна очите си от вас и в никакъв случай не пропуща да ви направи комплимент.

8. Интересува се от живота ви

Иска да чуе всички детайлности за вашия ден, какви са настоящите ви планове, клюките по време на работа и така нататък Неща, които обикновено биха били досадни за някой различен, са забавни за него, тъй като обича да научава повече за вас.

9. Вашата сигурност е всичко за него

Той не може да понесе мисълта, че нещо неприятно може да се случи с вас. Притеснява се, че се прибирате късно през нощта и по-скоро ще желае да ви придружи, вместо да се чуди.

10. Прави сантиментални неща за вас

Не е извънредно да ви изненада с обичаната ви закуска или чаша вино, която ви чака, откакто е чул за вашия сложен ден. Малките неща постоянно му припомнят за вас и той обича да ги прави.

11. Поставя ви пред себе си

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР