Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено,

...
Всеки има своята си доза самочувствие. Къде оправдано, къде уплътнено,
Коментари Харесай

Ето ги 6-те знака, че наистина ви бива в леглото

Всеки има своята си доза самочувствие. Къде целесъобразно, къде уплътнено, къде подплатено. Понякога обаче много се объркваме в вярното чувство за нас. Това не подминава и територията на леглото. Как да разберем дали в действителност сме положителни в него?

Умеем да танцуваме
Не става дума да сме гъвкави и толкоз положителни в денс придвижванията като Джъстин Тимбърлейк, само че сигурно по ни бива в леглото, в случай че не стоим залепени до стената, до момента в който другите към нас кършат снаги на това или това парче. След като музикалните ритми не ни подкарват да вием снага, то най-вероятно тазът и бедрата ни няма да знаят по какъв начин да танцуват в тишината на спалнята.

Нямаме подозрения в сексуалността си
Ако имаме задоволително положително отношение към себе си и се харесваме, без да изпадаме в нарцистични крайности, то тогава надали бихме могли да бъдем смутени от това, че понякога обличаме по-мъжествени облекла, или че се споделяме с господа, които не се опасяват да поканят в дрешника си розовите ризи. Но в случай че сме обезпокоени какво ще кажат близките за нас и нашите полови желания и мечти, то тогава прекомерно евентуално ласките да не са ни първа буря.

Добри слушатели сме
Приятелите постоянно ни търсят, с цел да споделят сгоди и неволи, същото се отнася и за тотално непознати хора, които са усетили, че ние ще чуем това, което ги мъчи. Това качество сигурно способства за по-доброто показване в леглото, тъй като имаме уши за откровенията на колегата сред и отвън чаршафите.

Уютни сме
Ако сме от вида хора, с които останалите се усещат удобно, а не ги караме да се потят измежду зима единствено поради концепцията, че би трябвало да стоят с нас в една стая, то нашите по-интимни докосвания са обещаващи и великодушни. Няма по какъв начин да сме положителни в леглото, в случай че постоянно осъждаме близките за едно или друго тяхно деяние, в случай че непрестанно размахваме пръст, давайки ум, който никой не ни желае.

Обичаме да доставяме наслаждение
Харесваме ни да виждаме хората към нас щастливи. Ръководим се от концепцията, че тяхната усмивка е по-скоро наше наслаждение, то тогава няма по какъв начин да сме пишман любовници.

Нямаме потребност да се хвалим
Хубавият кон си проличава и под разкъсан чул, са споделили хората. Същото важи и за разбирачите в леглото. Няма потребност да лаем, без да хапем. Ако в действителност сме положителни в размяната на интимни докосвания, то няма потребност да си вършим никому ненужна реклама.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР