Всеки има своята представа как да изглежда банята в дома

...
Всеки има своята представа как да изглежда банята в дома
Коментари Харесай

5 съвета за баня от специалисти в обзавеждането

Всеки има своята визия по какъв начин да наподобява банята в дома му. Когато обаче експертите в обзавеждането стартират да дават гратис препоръки, всеки може да попие някои препоръки, които идват от „ кухнята ”. 

Позволете на обзавеждането в банята да сътвори чувство за успокоение. Там където има вода, би трябвало да се сътвори този интериор, който да продължава естеството на водата. Тоест не акцентирайте единствено на една централна точка в банята. Нека всеки функционален ъгъл е хубав и спретнат по своя си метод.

Инсталирайте адекватно осветление за баня. Следва да методите уравновесено и да имате варианти. Тоест когато ви би трябвало мощен светлинен поток, да можете да го осигурите, а когато желаете да се отпуснете, да имате опция за приглушено осветление.

Използвайте по-малко порьозни материали за настилки и облицовки. Иначе ще си създадете проблеми в банята, свързани с честа поддръжка и промяна на плочки. Затова актуалната алтернатива е гранитогрес или реконструиран камък.

Не купувайте произволно продукти за обзавеждане в банята. Първо изрично проверете, че това са артикули за баня. Това важи изключително доста за плочките, за някои типове смесители, за аксесоари за баня. Внимавайте с избора на плочки за баня, тъй като може да вземете такива, които се хлъзгат; внимавайте с избора на мебели, тъй като в случай че не са пригодени за влажната среда, скоро може да се скапват.

Не забравяйте, че обзавеждането в банята е последната фаза. Преди това, изпълнението на изолацията, на ВиК инсталацията, на електричеството. Всичко трябва да бъде изпълнено професионално, тъй като другояче мечтаната баня съвсем скоро ще се окаже единствено фантазия. Някои притежатели даже икономисват от обзавеждането, единствено с цел да си обезпечат най-хубавите майстори за баня.

Има още доста препоръки, които произтичат от една или друга проблематика в интериора на банята. Хората обаче би трябвало да ги одобряват с едно на разум и да съпоставят всеки съвет с техния опит и потребности за банята.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР