Всеки има свой собствен вкус. Това се отнася не само

...
Всеки има свой собствен вкус. Това се отнася не само
Коментари Харесай

Валидно за 8 от 10 мъже: Идеалната жена изглежда така...

Всеки има собствен личен усет. Това се отнася освен за храните, цветовете, филмите и други, само че и (сякаш) на-вече за противоположния пол.

Всеки си има своя вид – който харесва и губи мозъка и дума. Но има ли съвършени хора? Да, най-малко съгласно едно много забавно интернационално проучване.

Според учените, провели допитването, има няколко качества, които несъмнено могат да дадат купата „ най-привлекателна “ жена на дамата, която ги има.

„ Идеалната жена има тези характерности. Тя се харесва на 80% от мъжете “, безапелационни са учените.

Ето по какъв начин наподобява идеалната жена, която се харесва на 80% от мъжете:

Широки бедра
Мъжете харесват дами с необятни бедра. Има доктрина, че необятните бедра са индикатор, че такава жена е подготвена да даде на мъжа положително поколение, крепко и мощно. 
Това е неволен избор, тъй като доста мъже просто не могат да си обяснят за какво харесват дами с необятни бедра и тънка талия. Тези фигури се назовават „ круша “ или „ песъчлив часовник “.

Дълги крайници
Мъжете доста харесват, когато една жена има дълги крайници. Фактът на дължината не играе огромна роля тук, тъй като приказваме за образно дълги крайници. Това значи, че дамата може да бъде с всевъзможен растеж.

Това изяснява и за какво множеството мъже харесват дамата да носи токчета – тъй като образно удължават краката.

Средно телосложение
Сравнително дребен брой мъже харесват дебели или прекомерно слаби дами. Около 75% от мъжете в Европа избират дами със приблизително телосложение. В Съединени американски щати – над 90%. 

Такива параметри наподобяват по-здравословни и хармонични, макар че, несъмнено, те би трябвало да се преглеждат дружно с други, а не да се управляват единствено от числата на кантара.

Женственост в гласа и маниерите
Женският глас е ключът към триумфа. Дори в случай че една жена има недодялан глас, тя може да научи женски обноски, да приказва малко по-меко. 

Проучванията демонстрират, че мъжете реагират на недодялан, бездънен женски глас по друг метод, в сравнение с гласовете на своя пол: наподобява им недодялан, с рекламация за водачество и даже експанзия.

Младост
За страдание статистиката тук е безпощадна: мъжете харесват дами от 18 до 30 години. Само гримът или положителните гени могат да спасят нежния пол. Но пък много мъже над четиридесет години са доста по-склонни да гледат дамите над тридесет години. 

И още една добра вест: всяка година прагът на женската младост се измества и през днешния ден жена над тридесет години може да се назова момиче – това е норма, а не опит за разкрасяване на действителността.

Тъмен цвят на очите
Изненадващо, белите мъже са най-привлечени от дами с тъмни очи. Учените не съумяха да обяснят това. Може би е съвпадане, само че към 65% от белите мъже харесват тъмнооки дами. При мъжете с тъмна кожа тази цифра е малко по-висока.

Подходяща височина
Мъжете избират дами със същата височина като тях или малко по-ниски. Според проучвания на учени от Съединени американски щати и Канада, почти 10% от общия брой двойки, в които мъжът е по-нисък от дамата, са сполучливи. 

Този брой е доста по-нисък при мъжкия пол като цяло, защото доста рядко се срещат такива двойки, при които мъжът е по-нисък.

Контрастен цвят на косата
Поне от 100 години не стопират разногласията кои дами се харесват повече – русокоски, червенокоси или тъмнокоси. Никой в действителност не може да даде отговор.

Дори статистиката непрекъснато дава разнообразни отговори на този въпрос. В последна сметка учените въпреки всичко стигнаха до избрани справедливи изводи.

Факт е, че мъжете не избират русокоски или брюнетки, а дами, чийто цвят на косата контрастира с облеклата и кожата. Например, брюнетка със светла кожа без загар ще бъде доста търсена. 

Загоряла русокоска или червенокоса – също. Но една русокоска с аристократична бледност към този момент не интересува изключително мъжете.

Естественост
Приблизително 80-85% от мъжете харесват естествената хубост. За да се хареса на болшинството, една жена не би трябвало да има изкуствени гърди, доста грим, татуировки, изкуствени коси и впрочем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР