Всеки има свой собствен вариант за приятно прекарано време за

...
Всеки има свой собствен вариант за приятно прекарано време за
Коментари Харесай

Топ съвети от Магама за защита на косата през лятото от ярките слънчеви лъчи, за повече блясък в косите!

Всеки има собствен личен вид за прелестно прекарано време за отмора, в което с изключение на с коктейл или разхладителна напитка, плажно масло за кожата е добре да се подсигури и с добра грижа за косата.

Косата както всяка част от вашето тяло има потребност от спомагателна отбрана през летните месеци. Както кожата изгаря от слънцето, по този начин и косата предстои на същите увреждания от високите температури.



Добре е за почивката си да сте планували верните артикули за грижа за косата. Възползвайте се от комфортните травъл сетове на #Kadiffe с обичаните ви артикули за грижа за косата.

Подхранващият шампоан и еликсир с спомагателна грижа като и специфични масла са доста добър избор за съвършената коса. Напомняме на всички плажуващи, че след излизането от морето или басейна е добре косата да се изплаква с чиста вода. Така премахвате солта или хлора от косата, които дружно с горещините повреждат красивата коса.

Специално внимание да извърнат русокоските, които обичат заниманията в басейна и желаят да избегнат резултата на „ зелената “ коса. В контакт с разнообразни химикали във водата и хлор в басейна, постоянно русокоските се сблъскват с сходен проблем, краищата на косата стартират безусловно да зеленеят. За да избегнете сходни проблеми девойки за вас е наложителна предварителната подготовка на косата. Нанасяйте защитно масло (Макадамия или Арганово) или лек еликсир за коса, като не го отмивате. Така продуктът образува предпазен филм към косъма и защищава красивия ви рус цвят.

През летните почивки е прелестно (и препоръчително) да носите шапка, шал или тюрбан, които да покриват косата. За дамите с дълги коси е добре те да бъдат сплетени на плитка или кок, като по този начин оптимално предпазвате косата си от слънчево изгаряне.

След дългите жарки дни е време и за нощните празненства. Знаете, че ние от Магама постоянно се грижим за положителната визия на нашите клиенти. Летните аксесоари ще са завършекът на вашия аутфит. Не залагайте на стандарните брожки, обемни шноли с перли или брокати. Изберете неповторим аксесоар за вашата коса. Фини камъчета Сваровски, който дават още повече искра на косата ви. Може да ги носите непрекъснато и през целия ден!
А за по-щури и ексцентрични прически вземете от фините цветни пера на Great Lengths!
Може да избирате от разнообразни цветови комбинации, които най-добре да паснат на вашия жанр.
Бъдете неповторими и неподправени! Наслаждавайте се на лятото!

Продуктите за слънцезащита за коса, камъчета и пера ще откриете на

Салон Магама 0898777740

София. ул. Дамян Груев 46
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР