Всеки има своите предишни любовни истории и неуспехи, които могат

...
Всеки има своите предишни любовни истории и неуспехи, които могат
Коментари Харесай

Неща, които да изясните с партньора, ако е приятел с бившата си

Всеки има своите предходни любовни истории и неуспехи, които могат да повлияят на актуалните връзки.
И до момента в който в множеството случаи някогашните сътрудници са си останали в предишното, от време на време става по този начин, че оставаме другари с хората, с които в любовта не ни е провървяло, само че в другарството се разбираме добре.
Ако имате връзка с сътрудник, който пази другарски връзки с някогашната си, поддържа връзка с нея и постоянно поддържа връзка с нея, това може да се трансформира в проблем за вашата връзка.
Кои са нещата, които би трябвало да изясните с колегата, в случай че е другар с някогашната?

Изяснете дали тя знае за съществуването ви
Нормално е да изпитате известна ревнивост или подозрение, че сътрудникът ви към момента има усеща към някогашната. Един от индикаторите за това дали той има съществени планове към вас и другарството с нея не пречи на връзките ви, е дали тя знае за вас или не. Попитайте го непосредствено, без да драматизирате. Не влагайте ненужно напрежение във въпроса си и се пробвайте да запазите самообладание. Не го нападайте, а просто покажете женската си нужда да се чувствате единствена за него.

Разберете аргументите за края на връзката им
Това ще ви помогне да сте наясно със обстановката. Ако раздялата е била единственото решение на проблемите в тяхната връзка за опазване на другарските връзки, в това няма нищо неприятно. Ако двама индивида са имали интимна връзка, само че в хода ѝ са осъзнали, че другарството е това, което ги свързва, а не любовта, няма проблем в това да запазят връзките си. За да приемете това е значимо да разберете точните аргументи за раздялата.

Разберете дали тя към момента изпитва усеща към колегата ви
За да се успокоите и да не изпитвате опасност от някогашната, разберете дали тя самата таи усеща към вашата половинка. Той може да я приема като другарка, само че тя не и това може да се окаже проблем за връзките ви, в които трима могат да се окажат прекалено много.

Разберете за какво за него е значимо да поддържа връзки с нея
Нормално е да се запитате дали сътрудникът ви не си е запазил аварийна малка врата към някогашната, в случай че инцидентно с вас нещата не се получат. Много мъже и дами го вършат и поради това е разбираемо, в случай че у вас се появи това подозрение. Говорете с половинката си на тази тематика, без да го притискате. Покажете му, че откровено ви интересуват аргументите за какво за него е значимо да продължава да е другар с някогашната си и какво му носят тези връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР