Всеки има свои собствени режими за красота, които обича да

...
Всеки има свои собствени режими за красота, които обича да
Коментари Харесай

`Сестра ми ще съсипе сватбата ми с грозния си навик за красота - това е катастрофа`

Всеки има свои лични режими за хубост, които обича да следва, само че от време на време те карат индивида да наподобява по-зле, в сравнение с по-добре - само че бихте ли им споделили?

Една жена беше съществено уплашена от сестра си, която трябваше да бъде нейна прислужница на сватбата й, само че неотдавна бе подхванала нова рутина за грижа за кожата, която включваше спрей загар - само че тя сподели, че е " постоянно петна като дяволите ".

Стресираната бъдеща младоженка писа в подкаста Everything Luanna, с цел да изрази терзанията си, казвайки, че не желае да наранява възприятията на сестра си или да се кара с нея, само че би трябвало да каже нещо тя не се появи на сватбата си " блестящо оранжево ". Водещите Луиза Зисман и Анна Уилямсън останаха да подсмърчат и да се смеят на „ бруталния “ въпрос на дамата.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Видеоклипът по-долу съдържа доста недодялан език.

Анонимната жена сподели, че сестра й е с доста „ светла кожа “, само че тенът я кара да наподобява „ блестящо оранжева “ и също по този начин е „ почнала да боядисва косата си вкъщи, коят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР