Всеки има способността да манипулира другите, за да получи нещата,

...
Всеки има способността да манипулира другите, за да получи нещата,
Коментари Харесай

Как манипулират различните зодии

Всеки има способността да манипулира другите, с цел да получи нещата, които желае. Може да не сте наясно, че вършиме тъкмо това, само че пък не е изключено и напълно целеустремено да оказвате въздействие.
Овен
Най-манипулативното, което Овенът прави, е неуморно да упорства, когато желае да извършите нещо. Те са безмилостни и не се отхвърлят.
Телец
Телецът постоянно провокира виновност. Те могат да се вършат на жертва, да ви опишат тъжни истории или даже да не кажат нищо, стараят се да наподобяват по този начин, като че ли светът ги е смазал.
Близнаци
Най-манипулативното, което Близнаците вършат, е да видоизменят истината. С други думи, те не тъкмо лъжат, само че си съчиняват страшни елементи и украсяват историите си по незабравим метод.
Рак
Разбира се, Ракът е най-хубав другар с драмата. Нито лъже, нито се прави на жертва, просто съгласно него нещата постоянно са по-лоши, в сравнение с наподобяват.
Лъв
Най-манипулативното нещо, което Лео прави, е да бъде преклонен. Те са наясно, че егото им е прекомерно огромно и с цел да могат да „ обработят ” другите, би трябвало да са тихи и жалостиви.
Дева
Девите не постоянно споделят какво желаят, само че пускат подмятания и вършат неразбираеми оферти, тъй че другите да решат, че сами са измислили решението и то няма нищо общо с Девата.

Везни
Везните несъмнено са „ ни лук яли, ни лук мирисали ”. Правят се, че нямат нужните умения, тъй че някой различен да им свърши работата.
Скорпион
Най-манипулативното, което Скорпион прави, е да вменява боязън от следствията, в случай че инцидентно им откажете нещо. Те заплашват, тормозят и на процедура постоянно прибягват до прочувствено принуждение.
Стрелец
Стрелецът омайва с сексапил и усмивки. Може да се чудите по какъв начин един човек може да бъде благ и манипулативен, само че Стрелецът е същински експерт.
Козирог
Козирогът употребява познания, умения и психо офанзиви като метод да накара някой да направи това, което желае. Намира слабото място на всеки човек посредством наблюдаване и стартира да работи.
Водолей
Водолеят се държи като фантом. Една минута е там, дава отговор на вашите известия, а в идната – пушек.
Риби
Най-манипулативното, което Рибите вършат, е да не поемат отговорност за своите дейности. Вината в никакъв случай не е тяхна, без значение какво се е случило.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР