Всеки има приятели, които винаги молят за цигари, не им

...
Всеки има приятели, които винаги молят за цигари, не им
Коментари Харесай

Всеки има такива приятели и те го изкарват извън равновесие

Всеки има другари, които постоянно молят за цигари, не им доближават стотинки или пък желаят някоя дреха, която след това в никакъв случай не връщат. Ето кои са 10 от най-популярните типажи другари, които са способни да ви извадят отвън равновесие с техните непрекъснати молби съгласно класацията на канала от Vbox7 Top ot the tops.

Приятелите, които все желаят по една цигара

Ако сте пушач, евентуално от дълго време сте се сблъскали с тези ваши другари, които в никакъв случай не си купуват цигари и постоянно ви молят за една. За тях цените на тютюневите произведения не са от голяма важност, защото в техните очи вашите цигари са общи. Класическо опрощение е, че стопират с пушенето и по тази причина не си купуват, само че в последна сметка, в никакъв случай не се отхвърлят - нито от цигарите, нито от това да ви молят за една.

Приятелите, които все желаят да си " вземат малко ".

Всеки път, когато си вземете ядки, чипс или каквото и да е друго ядене, има другари, които на мига огладняват повече и от вас. И в последна сметка, няма значение дали си купувате една вафла или пакетче с шест, тъй като отново ще изядете единствено една.

Приятелите, които все желаят дреха назаем.

Момичетата в никакъв случай не знаят какво тъкмо да облекат от своя дрешник, само че постоянно имат концепция какво биха взели от този на най-хубавите си приятелки. Размените на облекла постоянно стартират почтено, само че приключват много мистериозно. Защото, когато пристигна време за връщане, оправданията стартират да валят.
 Източник: Getty Images/Guliver
Приятелите, които постоянно закъсняват.

Всеки има другари, които постоянно закъсняват и би трябвало да чакате. Именно заради тази причина тези хора попадат в категорията на постоянно муфтещите за още малко време. Техните оправдания стават все по-креативни с времето и е доста мъчно да прецените по кое време в действителност ви лъжат и по кое време не.
 Източник: Getty Images/Guliver
" Имаш ли някакви стотинки ".

Изключително забавен факт е по какъв начин на някои ваши другари непрекъснато не им доближават стотинки. Винаги си избират такива неща в магазина, за които нямат задоволително пари, а в идващия момент към този момент сте на касата и те упорито ви молят да ревизирате дали нямате някакви стотинки. И това се повтаря всякога. Интересна случайност, нали?

" Дай единствено да набера ".

С всеобщото нахлуване на мобилните оператори се родиха и нов тип другари в потребност - тези, които непрекъснато ви молят да им дадете да се обадят от вашия телефон, или които постоянно ви " клипват ".

В последните няколко години тази потребност еволюира в искане на бърз мобилен интернет. Защото технологиите се трансформират, само че нравите на хората в никакъв случай.


Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР