Всеки има право на критика, но никой не може да

...
Всеки има право на критика, но никой не може да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Имаме най-ниската инфлация в Източна Европа, но 20 лв. вече не стигат за вечеря

Всеки има право на рецензия, само че никой не може да отхвърли, че държавното управление на Кирил Петков имаше поддръжка от Народното събрание към седем месеца, в които се случиха доста неща – войната в Украйна, рецесията с олиото, заканите, че бензинът ще свърши… Въпреки това ние успяхме да вдигнем пенсиите и да създадем безвъзмездни детските градини. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV претендентът за депутат от обединението „ Продължаваме промяната – Демократичн България “ Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

„ Вашето предаване е към един час. Това е все едно някой да пристигна при вас на петата минута и да ви каже, че от това предаване нищо не става. Същото се случи и с нас. Така че не одобрявам съществено такава рецензия. Щях да я приема, в случай че бяхме управлявали 5, 10 или 11 години “, уточни той.

Попитан дали е допустима коалиция с партия ГЕРБ след изборите, Ицо Хазарта отговори, че няма смисъл да споделя каквото и да било, когато не се знае какви ще са резултатите от изборите.

По тематиката с инфлацията той съобщи, че в случай че преди 20 лв. са стигали за вечеря, към този момент не стигат.

„ Едва ли е разтуха да кажа, че имаме най-ниската инфлация в Източна Европа. Но съгласно мен към този момент му се вижда краят, защото всеки изстрада задоволително. По-важното е хората да видят, че има грижа за тях “, сподели Христо Петров.

По думите му една от общите дела на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ е правосъдната система, тъй като „ там е прокуратурата, а там нещастието е цялостна “.

Относно Паметника на Съветската войска Ицо Хазарта счита, че би трябвало да е в Музея на социалистическото изкуство.

„ Когато 18 години си имал властта в Столична община, да се сетиш, че би трябвало да премахнеш един монумент в предизборна акция, това води до избрани заключения – че се опитваш да се харесаш на някого, а това е тематика, която разделя хората. С хиляди хора се срещам в страната и нито един не ме попита какво ще вършиме с този монумент. Знам какъв брой исторически наслагвания има “, разяснява той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР