Всеки има право да изкаже мнение и да протестира, но

...
Всеки има право да изкаже мнение и да протестира, но
Коментари Харесай

Стъки обясни, защо протестът няма да успее

Всеки има право да изкаже мнение и да стачкува, само че това би трябвало да се случва, по метод който не нарушава правата на другите жители. Това сподели ръководителят на ММА-федерацията Станислав Недков - Стъки, който се разгласи против противозаконните форми на митинг за „ Фокус “.

Той разясни, че е срещу методите на някои протестиращи.

„ Аз персонално не съм срещу митинга, само че съм срещу някои от методите на протестиращите жители, които оскверняват църкви, атакуват дами по кръстовища, които хвърлят бомби против български служители на реда, и които разхищават хранителни артикули по булевардите, вместо да нахранят гладни и нуждаещи се българи. Вижда се, че кашоните с храни са закупени от хранителни магазини, а не са със изминал период на валидност “, сподели Недков.

Станислав Недков добави, че съгласно него митингът няма да успее, тъй като няма идея, оферти и послания.

Недков разяснява още, че митингът е сменен от провалени политици, а младите и образовани хора към този момент не са на този митинг. Той посочи, че младежите би трябвало да бъдат оставени да излъчат своите водачи по натурален метод и откакто изградят структури по страната да се явят на избори.

Само когато в Народното събрание влязат тези млади и политически необременени хора, може да се чака смяна, сподели той. Станислав Недков прикани митингите да се организират спокойно и успокоение, а политиците да проявят разсъдък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР