Всеки има право да има жилище, независимо дали е в

...
Всеки има право да има жилище, независимо дали е в
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Оставката на Цветанов е морален акт, без да има никакви доказателства за вина

Всеки има право да има жилище, без значение дали е в политиката или отвън нея. Не считам, че тези жилища са купувани под данъчните оценки.

Това сподели в предаването "Плюс минус " депутатът от ГЕРБ и ръководител на комисията по бюджет и финанси в Народно събрание Менда Стоянова. "Не мога да разясня всички случаи, тъй като не съм осведомена детайлно. Що се отнася до господин Цветан Цветанов там приказваме за подмяна и доплащане. Аз не мисля, че той има виновност. Разследващите органи се занимават със случая и те ще изнесат информация. Разделение в ГЕРБ няма. Аз също поддържам Цветан Цветанов. В медиите се бяха подети едни обстоятелства, които не дават отговор на истината. Според мен приказваме за една координирана офанзива. Това беше задачата на вчерашната оставка на господин Цветанов. Да се поеме морална отговорност и да се минимилизират вредите, даже и без да има никакви доказателства за виновност ", разгласи Менда Стоянова.

"Решението за подаване на оставка е взето само и единствено от Цветан Цветанов. Разбира се решението е общо сред него и премиера Бойко Борисов. В никакъв случай не можем да приказваме за спор сред двамата. Това са спекулации. Няма такова нещо като хората на Цветанов, хората на Борисов, броене. Цветан Цветанов е извънредно разпознаваемо лице и с този ход тази известност единствено ще се усили. Не мисля, че ще има проблем с кворума. Факт е, че в последните години господин Цветанов се трансформира в доста добър посредник при постигането на консенсус и сливане на всички парламентарни групи ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР