Всеки има поне един такъв приятел, който е по-известен сред

...
Всеки има поне един такъв приятел, който е по-известен сред
Коментари Харесай

Световноизвестните звезди, които смениха имената си

Всеки има най-малко един подобен другар, който е по-известен измежду компанията с прякора си, в сравнение с с същинското си име. Е, по този начин е и при световноизвестните персони, само че с тази разлика, че целия свят ги знае с едно име, а те в действителност се споделят по напълно друг метод. И нямаме поради единствено Мадона. Кои са холивудските звезди, които избраха прозвището пред родното си име, вижте в канала във vbox7:

Джон Леджънд

Певецът избира прозвището от детските си години. Всъщност се споделя Д жон Роджър Стивънс . " Така ми споделяха приятелите и просто го избрах и за сцената. В един миг се случи по този начин, че множеството хора ме знаеха като Джон Леджънд, а не с същинското ми име ", споделя музикантът през далечната 2008 година пред MTV.
               

A post shared by (@johnlegend) on Apr 23, 2020 at 10:45pm PDT

Мег Райън

Името на актрисата звучи малко и звучно, само че в действителност същинското ѝ име е много внушително - Маргарет Мери Емили Ан Хира . Започва да употребява презимето на баба си, Райън, когато стартира да се занимава с актьорство.
               

A post shared by (@megryan) on Oct 28, 2019 at 11:25am PDT

Вин Дизел

Очевидно името Марк Синклер не е звучало готино и артистът избира друго за сцената. Взима презимето на майка си, Винсент, редуцира го и се получава Вин. Дизел пък идва от детските години, когато бил цялостен с сила и по този начин го наричали приятелите му.
               

A post shared by (@vindiesel) on Apr 19, 2020 at 7:13pm PDT

Кейти Пери

Поп звездата по паспорт се споделя Катерин Елизабет Хъдсън, само че избира да смени името си, защото другояче биха я бъркали с актрисата Кейт Хъдсън.
               

A post shared by (@katyperry) on Apr 18, 2020 at 11:23pm PDT

Нина Добрев

Родена в България, родителите ѝ я кръщават Николина Константинова Добрева. Е, в Съединени американски щати се постанова да редуцира името си и да го направи звучно за локалните стандарти.
               

A post shared by (@nina) on Apr 23, 2020 at 11:48am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР