Всеки има поне един познат, който се хвали с това

...
Всеки има поне един познат, който се хвали с това
Коментари Харесай

Как да пием, без да се напиваме?

Всеки има най-малко един прочут, който се хвали с това какъв брой доста може да изпие, тъй като има " тренинг " или по-голяма приемливост към алкохола. Но в случай че най-малко един път в живота си сте се е чувствали некомфортно след дълга алкохолна нощ, то би трябвало да спазвате няколко значими съвета.

Първо, би трябвало да сте наясно какво може да очаквате от другите типове алкохол . Тествайте реакцията на организма си към другите питиета. Ако се напивате бързо, добре е да консумирате слабоалкохолни питиета, да вземем за пример бира или вино, само че не и коктейли.

 
Ако ви следва алкохолна нощ, вземете витамин С , който ще помогне на организма да се оправи с алкохола и ще обезврежда токсините.
 пиянство ThinkStock/Getty Images
Не пийте на гладен корем. Добре е половин час преди началото на запоя да хапнете плод или храна , богата на белтъчини – яйце, пай месо или риба, а сетне да не наблягате единствено върху напитките. Замезвайте с плодове, зеленчуци, месо, сирене, направете спиране и изяжте нещо топло.-->

 
Пийте вода , само че никога газирана. Газираните питиета ще оказват помощ да се напиете по-бързо, в сравнение с бихте желали. Избягвайте шампанското.

 
Свежият въздух и физическата интензивност също оказват помощ да избегнете мощното алкохолно замайване.

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР