Всеки има неща в обкръжението си и в поведението на

...
Всеки има неща в обкръжението си и в поведението на
Коментари Харесай

Какво у другите вбесява най-много всеки зодиакален знак (втора част)

Всеки има неща в обкръжението си и в държанието на близките, които го нервират. Интересното е, че от време на време аргументите за това даже не могат да бъдат обяснени – като че ли са заложени в характера ни. В това има избрана истина, тъй като характерът ни значително се дължи и на нашата зодия.С лед като ви разказахме за нещата, които вбесяват най-вече първите шест знака от зодиака, време е да научите какво подлудява и останалите шест.

Везни. Скучните хора изнервят Везните до краен лимит. Те са доста общителни и имат огромни групи другари, с които прекарват свободното си време постоянно. Везните обичат да бъдат заобиколени от хора, които са еднообразно отворени към света като тях самите. Представителите на тази зодия са склонни да гравитират към тези, които имат огромна жадност за живот. Мисълта, че някой неразговорлив и неопитен ще се смеси с приятелите им несъмнено е най-големият им призрачен сън.

Скорпион. Лъжците няма да устоят дълго със Скорпион. Хората от тази зодия са мистериозни, само че в сантименталния си живот те жадуват за почтеност и неприкритост. Скорпионите ненавиждат тези, които увъртат и обичат да им споделят нещата напряко. При тях няма място за двусмислие, когато става въпрос за романтика. За Скорпиона връзката с някой цялостен с извинения би била точна рецепта за злополучие. Честността е пътят към сърцето му. Ако криете нещо, то би трябвало да знаете, че Скорпионите бързо ще схванат тайната ви и тогава ще стане ужасно. По-добре не рискувайте.

Стрелец. Липсата на упоритост нервира тези хора. Стрелците са доста амбициозни по природа и сходно на Телците, се стремят да се качат на върха, изключително когато става въпрос за кариерата им. Те са подготвени на всичко, с цел да стигнат там, където желаят да бъдат. Тези хора одобряват работата си драговолно и кариерата им постоянно може да се придвижи в домашния им живот. Много е допустимо Стрелците да приказват за своята работа в почивния си ден или даже да работят изключително, в случай че нещо би трябвало да бъде свършено. Ако видите Стрелец с някой,  който няма мотивация, бъдете сигурни, че от това няма да излезе сполучливо партньорство.

Козирог. Хората, които пилеят парите си, не се харесват на този знак. Козирозите са доста прагматични и рационални хора, които внимават във всичко, което вършат, изключително що се отнася до финансите им. Да, те обичат да си угаждат и да харчат за нещо, което им е хванало окото понякога, само че в по-голямата си част са доста положителни с бюджетирането. Прекомерното пилеене на средства несъмнено спънка за нашите другари от тази зодия и по тази причина те заобикалят прахосниците.

Водолей. Мразещите животни няма да се схванат с Водолея. Те са доста грижовни и привързани хора. Не обичат нищо повече от това да се гушкат на дивана с домашните си любимци и да гледат филм. Животните играят голяма роля в всекидневието Водолея и е заслужено да се каже, че тези хора са едни от най-големите им фенове измежду зодиакалните знаци. Запознанството с някой, който не обича домашни любимци толкоз доста, колкото Водолей, би поставило неотложен завършек на тази връзка, колкото и мощна да наподобява тя първоначално. Просто този знак не може да си показа, че ще бъде с някой, който не харесва игривото им куче или мъркащата котка на дивана. Какъв човек въобще е той…

Риби. Повърхностното мислене е спънка за Рибите. Рибите са доста естествени хора и са склонни да държат на дълбоките връзки, а не на външния тип. Нека просто кажем, че хора, които си вършат корекции на фотосите в обществените мрежи, с цел да бъдат по-харесвани, просто не са за тях. Рибите не могат да се оправят с сътрудниците си, прекарващи по-дълго в банята, в сравнение с те. Суетен зодиакален знак, който прекарва часове в разкрасяване и няма задоволително време за хората към себе си, просто не е за Рибите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР