Всеки футболист иска да играе по-често и Гарет Бейл е

...
Всеки футболист иска да играе по-често и Гарет Бейл е
Коментари Харесай

Зидан: Бейл е прав, че заслужава повече време, но това няма да се промени

Всеки футболист желае да играе по-често и Гарет Бейл е прав да има сходни искания, тъй като умее да прави разликата сред два тима, съобщи старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан. Уелсецът вкара два гола за успеха с 3:1 над Ливърпул във финала на Шампионската лига, само че самият французин изясни, че обстановката с уелсеца евентуално няма да се промени.
 Реал Мадрид - Ливърпул 3:1 @@@
" Подобни обстановки са комплицирани, тъй като нормално футболистите мислят за себе си. И разбирам за какво го вършат. Ние обаче сме на първо място тим и това няма по какъв начин да се промени. Опитвам да върша най-хубавото за всеки състезател при нас, само че също по този начин Бейл е прав, че заслужава повече време на терена. Разбирам това, тъй като той умее да прави разликата сред два тима, както се случи във финала. Разбирам за какво той желае да играе по-често ", сподели Зидан.
ФОТОГАЛЕРИЯ ФЕНОВЕ НА СТАДИОНА ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ОТКРИВАЩАТА ЦЕРЕМОНИЯ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА
С успеха в Киев, Бейл към този момент има четири трофеи от Шампионската лига в границите на едвам пет години в Мадрид. Неговият гол със задна ножица пък мигновено попадна в челната десетка на най-красивите попадения във финали на шампионата, едно от които е това на Зидан против Байер Леверкузен преди 16 години.

" Няма да споделям кой от двата гола е по-добър. Това са попадения, които ще бъдат помнени постоянно. Последният обаче е по-пресен и постоянно е по-голям, тъй че към този момент ще кажа, че предпочитам този на Гарет ", добави французинът.
Реал Мадрид - Ливерпуль. Обзор матча. Финал Лиги чемпионов 2017/18 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР