Всеки футболен фен вижда ясно, че FIFA се стреми не

...
Всеки футболен фен вижда ясно, че FIFA се стреми не
Коментари Харесай

Неочакваните атаки срещу Адриана Лима

Всеки футболен почитател вижда ясно, че FIFA се стреми освен да прави нововъведения в най-великата игра, само че и разпространява по най-различни способи женския футбол.

Една от новите стъпки на футболната централа бе да назначи първия си дипломат, който е почитател на играта, а не някогашен играч. Това е моделът Адриана Лима. 

Задачата на някогашния модел на Victoria`s Secret е да взе участие в най-различни събития, с цел да разпространява женския футбол. Това се случва единствено няколко месеца преди началото на международното състезание за дами, което ще се организира в Австралия и Нова Зеландия, а президентът на FIFA Джани Инфантино твърди, че бразилския модел живее и " диша " с футбола.

Това може и да е по този начин, само че назначението на Лима не се хареса на всички. Моя Дот, която бе член на изпълнителния комитет на FIFA, възнегодува в Twitter против избора на Лима, написа ESPN.

Дот разгласява няколко екранни фотоси със фотоси, цицати и информация за модела. Като твърди, че тя не е верният човек, който да предизвиква младите дами да спортуват и играят футбол. Най-вече тъй като съгласно Лима абортът би трябвало да бъде противозаконен. И тъй като е признавала, че през годините се е подлагала на нездравословни диети, с цел да смъкна бързо килограми.

В профила си в  тя добавя, че за нея да отслабнеш с над три кг за девет дни не е здравословно и не може да бъде давано като образец на спортистите.

" Защото, когато едно момиче играе футбол, светът я вижда по друг метод. Вместо да ѝ вършат похвали за хубавия ѝ външен тип или красивата рокля, тя е ценена за нейните отигравания, които могат да решат мача, или брилянтно отбелязване на голове. Тя се възхищава на това, което може да направи, а не на това по какъв начин наподобява, което я слага в по-равностойно състояние с братята ѝ по метод, който може да промени цялата траектория на нейните житейски упоритости. "

Моя Дот приключва разсъжденията си с това, че е объркана по какъв начин един модел се вписва в цялата тази идея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР