Всеки флагмански смартфон е в състояние да покаже високи резултати

...
Всеки флагмански смартфон е в състояние да покаже високи резултати
Коментари Харесай

Много успешни стрес тестове на смартфона Nubia Red Magic 9 Pro

Всеки флагмански смарт телефон е в положение да покаже високи резултати в бенчмарковете, само че практиката демонстрира, че не всички устройства са в положение да поддържат такава продуктивност при дълготрайно натоварване. В резултат на това честотата на фрагментите с течение на времето спада при едни и същи игри. Създателят на YouTube канала Adam Tech реши да ревизира по какъв начин се оправя с това новият геймърски Nubia Red Magic 9 Pro.

Nubia Red Magic 9 Pro е оборудван с флагманския процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, който се охлажда от голяма изпарителна камера с повърхност от 10 182 мм² и вграден вентилатор, който може да форсира до 22 000 об/мин. Самият производител твърди, че даже след 120 минути игра Honkai Star Reil честотата на фрагментите остава постоянна – 60 fps.

В показаното видео създателят започва добре познатата игра Genshin Impact на Red Magic 9 Pro, задава всички настройки на най-много и се насочва да изследва света на Фонтейн и пустинята Сумеру – една от най-тежките местоположения във връзка с натоварването на хардуера. В началото на теста равнището на заряд на смарт телефона бе 100%, а термометърът до него показваше към 25 градуса. След половин час игра устройството се разреди до 87%, след час – до 73%, след час и половина – до 59%, а след 110 минути игра останаха 45% заряд. В същото време температурата на термометъра се увеличи до едвам 29 градуса. Самият смарт телефон се нагря единствено до 40 градуса, което е повече от впечатляващо за толкоз дълъг тест.

И най-важното – по време на съвсем два часа непрекъсната игра честотата на фрагментите се поддържаше непрекъснато на равнище 60-61 фрагмента в секунда. Разбира се, на моменти имаше приплъзвания, които могат да се видят на графиката нагоре, само че като цяло смарт телефонът се оправи съвършено със задачата и на процедура удостовери изказванието на производителя за постоянна продуктивност за дълго време.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР