Всеки фен на McDonald's вероятно ще има любима поръчка, от

...
Всеки фен на McDonald's вероятно ще има любима поръчка, от
Коментари Харесай

Бивш главен готвач на McDonald`s споделя „таен“ елемент от менюто, който е близък до „вкусния“ класически пъб в Обединеното кралство

Всеки почитател на McDonald's евентуално ще има обичана поръчка, от която рядко се отклонява – само че от време на време е изкушаващо да опитате нещо ново в менюто.

Тъй като колосът за бързо хранене постоянно основава нови менюта или връща обичани класики, сигурно има доста избор. Но един някогашен служащ споделя, че има още повече детайли в менюто, за които може да не знаете. Той показа, че можете да извършите някои елементарни корекции на типичен детайли от менюто, в случай че помолите членовете на личния състав.

Готвач Майк Харац – някогашен корпоративен готвач на McDonald's, който в този момент е звезда на TikTok и основател на хранително наличие, спечелил единствено малко от седем милиона гледания - споделя, че четири хранителни продукта могат да бъдат изменени за " неповторимо преживяване ". Майк, който е прочут като @chefmikeharcz в TikTok и е от Съединени американски щати, неотдавна показа своите топ „ секрети “ хакове за менюто – в това число „ обичана механа “.

Готвачът Майк сподели: „ Поръчайте Quarter Pounder със сирене, само че го вземете с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР