Всеки един трус в здравеопазването не е добре нито за

...
Всеки един трус в здравеопазването не е добре нито за
Коментари Харесай

Д-р Димитров разкри дали би се кандидатирал отново за поста доректор на Пирогов.

Всеки един трус в опазването на здравето не е добре нито за популацията, нито за лекарите. Не съм се замислял за какво е толкоз значим " Пирогов ". Аз съм външен шеф на " Пирогов ". Влязох без да съм бил доктор там. Работил съм като шеф при пет държавни управления. Това съобщи отстраненият шеф на " Пирогов " доктор Валентин Димитров в предаването " 120 минути ". 

Д-р Димитров удостовери, че общите отговорности на болничното заведение възлизат на 65 млн. лева

" 72 млн. лева бяха преди аз да стана директир. 17 млн. лева просрочени отговорности с 10% рента върху тях. Тези отговорности са към разнообразни снабдители. " Пирогов " се упреква в несъстоятелност. Към този миг няма нито едно просрочено обвързване. Няма нито една забавена заплата ", уточни доктор Димитров.

Д-р Димитров посочи, че не е имал желание още веднъж да стане шеф на " Пирогов ", след приключване на мандата му през април. " Бях подготвен да приказвам с сътрудници и да ги приготвя. За мен " Пирогов " е идея ", сподели още доктор Димитров.

Той означи, че е отправил покана към министър Хинков да посети " Пирогов ", с цел да види по какъв начин работят лекарите и да има градивен разговор с тях. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР