Всеки един от осем мъже шофьори дава име на своя

...
Всеки един от осем мъже шофьори дава име на своя
Коментари Харесай

Мъжете, които кръщават колите си

Всеки един от осем мъже водачи дава име на своя автомобил. " Скарлет О`Кара ", " Форд Фиаско " и " Мат Карл " са измежду най-предпочитаните и странни избори.

Изследователи, които правят в детайли изследване на тази тематика, откриват и други необикновени имена, измежду които " Секси Боб Четвърти " и " Звярът ".

Установява се, че двама от петима мъже избират женско име, а 30% считат, че колата им е от мъжки жанр. 17% се стопират на глуповата дума или фраза, която не може да се отнесе нито за мъжко име, нито за женско име.

Джеймс Бътрик от Vantage Leasing, който поръчва изследването, декларира: " Винаги има неизречена връзка сред момчетата и техните играчки, а мъжката кола постоянно се счита за отражение на личната им персона ", разкриват от Independent.

Един от всеки петима признава, че се любува на времето, което прекарва с и в колата си повече от времето с половинката. 12% подозират, че партньорката им ги ревнува, поради цялото внимание, което отделят на автомобила за грижи и по време на пътешестване.

Един от седем мъже водачи употребяват измиването на колата или шофирането като опрощение да избягат, с цел да не прекарват времето си със своето семейство или близки. 37% беседват с колата си, когато никой не ги слуша, сочи изследването на OnePoll.

И в случай че си мислите, че това обстоятелствата дотук са притеснителни, дано продължим.

Когато става въпрос за избор на нова кола, 22% от мъжете разкриват, че купуват автомобила, за който считат, че има най-съвместима персона с тяхната лична.

Почти една трета са на мнение, че колата им има характерен темперамент, който ги притегля да създадат покупката. От тях 22 % разказват личността на возилото си като " игрива ", 28 % я назовават " уверена ". Един от всеки десетима стига даже до такава степен, че да я счита за " секси ".

13% се пробват да си показват по какъв начин ще наподобява колата им, в случай че би трябвало да одобри човешка форма.

След години, прекарани в основаването на тази специфична обязаност, над една трета от мъжете водачи се опасяват от деня, когато ще кажат довиждане на колата си, като признават, че в действителност доста я обичат.

Вижте и някои от необикновените имена, дадени на колите от техните притежатели

Badman (Лош човек)
Big Barry (Големия Бари)
Bob the Bobster (Боб Бобстъра (но едно от топ разговорните смисли на bobster е " секси мъж " )
Bouyaka (Боюка)
Falcor (Фалкор (но едно от топ разговорните смисли на falcor е магическо летящо куче, сходно на змей, което транспортира основния воин в " Приказка до безкрайност " )
Ford Fiasco (Форд Фиаско)
Jamiroquai (Джъмиръкуай - евентуално кръстена на едноименната британска фънк-джаз банда)
Matt Car-dle (Мат Кардъл - може би от името на спечелилия британския Х Фактор през 2010 г.)
Muscles (Мускули)
Phantom Flyer (Летящият фантом)
Pimp Mobile (вероятно на името на първокласния автомобил от 1960 г.)
Scarlett O`Cara (Скарлет О`Кара)
Sexy Bob the Fourth (Секси Боб Четвърти)
Super-Charged Fire Pony (Супер заредено огнено пони)
The Beast (Звярът) /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР