Всеки един от нас се е сблъсквал с неволите, които

...
Всеки един от нас се е сблъсквал с неволите, които
Коментари Харесай

Интересни и полезни съвети за дома

Всеки един от нас се е сблъсквал с неволите, които животът му сервира всеки ден. И не постоянно тези несгоди са свързани с някакви доста съществени проблеми. Понякога става въпрос за напълно обикновени неща от всекидневието, които ни слагат пред сериозна алтернатива и ни карат да се замислим, по какъв начин по-точно да се оправим с това, което ни се случва. И в случай че тъкмо в този миг попаднем на напълно простички препоръки, нещата могат радикално да се трансформират.

Ето за какво, през днешния ден сме решили да ви разкрием няколко трикчета, с които да улесните живота си и да се справите с проблемите от всекидневието, с които се сблъскваме вкъщи.

Ако на дървената маса се е образувало кръгче от чашата с напитка, елементарно можем да го премахнем, като го потъркаме с памучна забрадка, върху която авансово сме капнали малко растително масло.

Обувките от набук и велур се поддържат по-трудно даже и със специфични спрейове и гъбички, основани особено за подобен вид материя. Ако в дадения миг не разполагаме със специфична гъба, можем да премахнем несъвършенствата благодарение на елементарна гумичка за търкане. Разбира се, би трябвало да бъдем доста деликатни и да се стараем да не натискаме доста, с цел да не оставим бели следи.

Понякога на вълнените палта или на тези облекла, които са от вискоза, се образуват дребни топченца. Ако не разполагаме със специфична машинка за тяхното разчистване, можем да ги премахнем благодарение на пемза или самобръсначка.

Кожените чанти и якета в тъмни цветове ще станат още веднъж лъскави, в случай че ги забършем с памучен тампон, върху който авансово сме капнали лимонен сок.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР