Всеки един от нас познава отлично себе си и знае

...
Всеки един от нас познава отлично себе си и знае
Коментари Харесай

Какво кара всяка зодия да се страхува от себе си?

Всеки един от нас познава чудесно себе си и знае къде се крият неговите дефекти. Макар и да не ги изричаме постоянно на глас, знаем доста добре за съществуването на неприятните си страни. Хубавата част е, че щом сме наясно с тях, можем по-лесно да ги направляваме.

Не бива да се плашим и да отхвърляме минусите си, а да имаме силата и смелостта да се срещнем с тях.

Понякога тези наши неприятни страни могат да доведат до проблеми с колегата или да забавят професионалното ни развиване.

Ако не знаете или се колебаете кое е това нещо у вас, което ви плаши, е добра концепция да сверите часовника си.

Ето какво кара всеки един зодиакален знак да се опасява от себе си:

Овен

Обичате да се налагате и имате непрекъсната потребност от самопризнание. Не ви интересува изключително непознатото мнение и се фокусирате само върху себе си. Вашият боязън е, че в никакъв случай няма да срещнете половинката си, тъй като знаете, че отблъсквате другите хора.

Телец

 Какво кара всяка зодия да се опасява от себе си?

Вие сте инатливи и се стремите към съвършен живот. Тези, които имат друго мнение и полезности, бързо биват зачеркнати. Страхувате се, че нещо или някой ще ви попречи да живеете съгласно своите лични схващания.

Близнаци

Вие постоянно сменяте мненията и настроенията си. Подлагате всичко на подозрение и сте доста нерешителни. Страхувате се, че няма да съумеете да намерите в себе си баланс и успокоение.

Рак

Вие сте прекомерно прочувствени, мощно раними и склонни към нервност. Страхувате се, че ще продължите да се забърквате в нездравословни за вас взаимоотношения и в никакъв случай няма да съумеете да измененията това.

Лъв

Искате постоянно да бъдете център на вниманието и да се отнасят с вас като към кралски особи. Перфекционисти сте и се страхувате, че няма в никакъв случай да сте удовлетворени от постигнатите цели, тъй като когато ги осъществите, те към този момент няма да ви се виждат задоволително положителни.

Дева

Прекалено доста сте склонни да навлизате в детайла и да критикувате. Поради тази причина най-големият ви боязън е, че в никакъв случай няма да съумеете да изградите дълготрайни взаимоотношения.

Везни

 Какво кара всяка зодия да се опасява от себе си?

Създавате другарства и бързо и елементарно се доверявате. Доста постоянно проявявате двуличие, защото се пробвате да се държате с останалите по метод, който ще им хареса. Страхувате се да не се предоверите и някой да се възползва от вас.

Скорпион

Склонни сте да търсите бездънен смисъл даже и в това, което няма доста смисъл. По принцип не разкривате елементарно себе си пред близките, само че имате огромна потребност от внимание. Страхувате се, че нечие внимание ще ви попречи да оставате уединено с мислите си.

Стрелец

Обичате да пътувате, да се изправяте пред нови провокации и да се стремите към самоусъвършенстване. Всеотдайни сте в любовта и се страхувате, че контузиите от предходна връзка, ще ви попречат да отдадете изцяло сърцето си на някого в бъдеще.

Козирог

Вие съвсем постоянно сте напрегнат и сериозността е част от вашия темперамент. Не сте склонни да излизате постоянно от зоната си на комфорт. Вашият боязън е, че това ще ви попречи да развиете капацитета си, макар напъните и огромното предпочитание.

Водолей

 Какво кара всяка зодия да се опасява от себе си?

Обикновено изказвате друго мнение от това на останалите и сте много ексцентрични. Това ненапълно плаши останалите хора, а в същото време вас най-вече ви е боязън. Страхувате се, че възприятието на боязън, което изпитвате, ще ви държи в изолираност.

Риби

Склонни сте да потъвате в собствен личен свят и сте много чувствителни. Сменяте бързо настроенията си. Страхувате се, че в никакъв случай няма да започнете да почитате себе си задоволително и че ще получите по-малко от това, което в действителност сте заслужили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР