Всеки един от нас има любими храни, които предпочита да

...
Всеки един от нас има любими храни, които предпочита да
Коментари Харесай

Какво казват любимите лакомства за характера ви?

Всеки един от нас има обичани храни, които избира да похапва, и би избрал пред всичко друго. Но какво споделят най-обичаните от нас лакомства за характера ни? Вижте:

1. Ако обичате изсъхнало вино и пресни плодове.

Най-вероятно сте спокойни, уравновесени и открити персони, с възприятие за дълг. Не толерирате лъжата и лицемерието. Държите на честните връзки. Предпочитате да казвате истината даже когато рискувате да засегнете другите. Очаквате същото и от хората, по тази причина постоянно се разочаровате.

2. Ако предпочитате полусухо вино и по-рядко ядете плодове.

Тогава сте импулсивни и екстровертни и не всеки път изпълнявате дълга си. Вие сте повече изобретателен и безреден човек, в сравнение с спретнат и робуващ на правила и ограничавания. Въображението ви няма граници.

3. Ако пък доста обичате люто.

Вие сте хора на риска, които са склонни да демонстрират смелост. Лесно ви омръзват нещата. Сменяте без проблем работата си, даже мястото си на живеене. Не се привързвате към притежания и материални придобивки. Държите единствено на човешките връзки. Неврологът доктор Алън Хирш изяснява: „ Най-вероятно феновете на пикантни храни тъкмо затова избират специалности, в които непрестанно се изправят пред провокации и би трябвало да се потвърждават “.

4. Ако обичате да похапвате сладко и черен шоколад.

Вие обичате да сте в центъра на вниманието и близките постоянно ви считат за арогантни. Не се страхувате да взимате думата и да изказвате намерено мнението си. Обичате хората да ви слушат и сте склонни да командвате. Лесно печелите уважението на близките, тъй като изглеждате уверени и сигурни в това, което казвате, и в нещата, които вършиме. Родени сте за водачи.

5. Ако обичате млечен шоколад.

Любителите на млечния шоколад са по-скоро интроверти – за разлика от почитателите на натуралния, които подхождат по-открито към близките. Вие сте по-затворени и самовглъбени. Имате задълбочено отношение към света и живота. Отговорни сте и държите на думата си. Говорите малко, само че каквото кажете е на място. Хората се вслушват в думите ви.

6. Ако обичате да похапвате солени лакомства.

Който обича солени лакомства като чипс, по-добре да не упражнява специалност, обвързвана с работа на бюро. Такива хора обичат разнообразието и елементарно се ентусиазират. Трудно можете да се задържите на едно място. Склонни сте да се впускате във всевъзможни завършения, стига да ви носят адреналин. Вие сте човек на риска, същински приключенец. Скуката ви плаши. Еднообразието ви уморява.

7. Ако обичате да похапвате по едно и също време сладко и солено.

Ако ви харесва да редувате соленото със сладко,  по всичко наподобява, че сте изобретателни и интелигентни персони. От друга страна, със сдържаността си постоянно несъзнателно отблъсквате близките, написа Обекти. Понякога оставате неразбрани. Предпочитате не работата в екип, а такава, която изисква уединение и вглъбеност. Не се отказвате от нито един план, до момента в който не го видите сполучливо приключен – и в персонален, и в професионален проект.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР