Всеки един от нас е усещал желание да смени работата

...
Всеки един от нас е усещал желание да смени работата
Коментари Харесай

Нова работа за тези три зодии през март

Всеки един от нас е усещал предпочитание да смени работата си или даже специалността. Понякога сходни страсти са спонтанни, траят малко и постоянно са предизвикани от някое дребно неразбирателство с сътрудник или шеф. В други моменти обаче звездите ни направляват, че е пристигнал моментът да се замислим съществено за промяна на работната среда. Март месец ще е изключително подобаващ за ново начало в професионален проект за три  зодии, а ето и кои са те.
Лъв
Уважаеми лъвове, сега преминавате през един от най-натоварените интервали на работа за последните месеци и най-вероятно всяка вечер се прибирате вкъщи изтощени. Работният ви маратон стартира през последната седмица на декември, форсира се през януари и от този момент сте на педала. Изгледи за отмора се обрисуват чак през април, а актуалният март ще ви даде единствено къс отдих. Работата, която вършите сега, изисква огромно внимание към детайлите и концентриране. Всичко това не е инцидентно, имате доста планети, съсредоточени във вашия шести дом, обвързван с професионалната реализация.
Добрата вест е, че напълно скоро ще видите доказателство за това какъв брой сте ценени на работа и към вас ще бъде отправено предложение за нова по-висока позиция или по-добре заплатена претовареност. Съветваме ви, в случай че следва да подпишете контракт, да направете това в най-щастливия за вас ден от месеца, а точно 11 март, тъй като тогава разположението на планетите ще е извънредно уместно.
Дева
Нови благоприятни условия се обрисуват и пред Девите в третия месец на годината. Вие сте привикнали постоянно да работи крепко, драги Деви, само че в този момент усещате предпочитание да се развивате в нови области на професионалния си път. В края на март ще имате поддръжка и от планетите. Под въздействие на Новолунието в знака на Овен пред се дава късмет за увеличение на приходите ви и финансови потоци.
Овенът е авантюристичен знак, тъй че наподобява, че може да печелите парите си от ново бизнес начинание, обвързвано с високо софтуерни планове или услуги, с които до моменти не сте се заели. Ако работите сами, ще имате положителни благоприятни условия да инвестирате във вашия бизнес посредством създаване на приложение, смяна и актуализиране на уеб страницата си, пускане на нов артикул в цифровата сфера или различен вид сходна работа. Всяко начинание, стартирано през идващите месеци, ще се увенчае с триумф, тъй че бъдете смели и имайте малко повече религия в личните си сили и умения.
Стрелец
Изключително положителни шансове за започване на нова работа се разкриват и пред Стрелците през март. За тези от вас, които развиват независим бизнес, ще се отворят нови порти към 8 март. Към вас ще се извърнат надеждни клиенти, с които ще работите пълноценно и в бъдеще. Представителите на зодията, които са взели решението за смяна на офиса, напълно скоро ще могат да почерпят за новата си надалеч по-добра позиция. Ще имате мощна планетарна поддръжка в това начинание, изключително в дните към 9 март. Интервюта и диалозите, които ще организирате в този интервал, ще са сполучливи и ще ви отворят перспективни благоприятни условия за реализация.
Може би сега усещате прочут застой в професионален проект и ви се коства, че нещата не се развиват както би ви се желало. Ще ви успокоим, като ви напомним за въздействието на ретроградния Меркурий, което напълно скоро ще отслабне, с цел да отвори място за същински напредък и оживление в работата ви. Новите благоприятни условия ви чакат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР